Perakende

Tarım Kredi'nin ucuz ürünleri bakkallarda satılacak!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri bakkallarla yeni bir işbirliği için harekete geçti. Bu kapsamda ürünlerinin bakkallarda da satılacağı açıklandı.Tarım Kredi Market bünyesinde yapılacak işbirliğiyle, küçük esnafa sermaye desteği sağlanması ve satış noktalarının çoğaltılması hedefleniyor

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri bakkallarla yeni bir işbirliği yapmak için hazırlanıyor. Tarım Kredi Market bünyesinde yapılacak işbirliğiyle, küçük esnafa sermaye desteği sağlanması ve satış noktalarının çoğaltılması hedefleniyor. Tarım Kredi Holding çatısı altında bulunan şirketlerin de özellikle yem, gübre, yağ ve ilaç alanında yeni yatırımları hayata geçireceği kaydediliyor.

Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın, düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Tarım Kredi Kooperatif Market’te sene sonu itibarıyla, kuruluş yıldönümüne atıfta bulunularak, bin 863 yeni satış noktası açmayı hedeflediklerini belirten Genel Müdürü Hüseyin Aydın, "Bu anlamda ‘Bakkal Projesi’ni hayata geçireceğiz. İş ortakları bulacağız" dedi. Satışa sunulacak ürünlerin fiyatlarına ilişkin bilgi veren Aydın "Bir anlaşma yapacağız ve marketin ya da bakkalın belli bir bölümü bizim ürünlere tahsis edilecek, ürünlerin fiyatı market fiyatlarıyla aynı olacak. Böylece satış noktasını önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde 3 bine çıkarmayı hedefliyoruz. Böylece küçük esnafa da sermaye desteği sağlarken, ciromuzu da katlayacağız. Kasım itibarıyla ilk adımı Konya, Ankara ve Mersin’de atıyoruz" diye ifade etti. İşte Aydın'ın dikkat çeken açıklamalarının devamı...

"1600 ÜRÜNÜN 600'ÜNÜ KENDİMİZ ÜRETİYORUZ"

Dünya Gazetesi'nin haberine göre, Genel Müdür Aydın, şu açıklamayı yaptı: "İnsan kaynağı ve depolar ile ilgili sıkıntılar yaşadık. Aksamalar oldu. Malı bittiği halde talep etmeyen market, malı olup da göndermeyen depocu da oldu. Çok aksaklık yaşadık. Depo olmadan bu işin olmadığını gördük. Ben de depoda varken markette olmadığını gördüm ama bu durumu hızlıca toparlıyoruz.

Halihazırda marketlerimizde satılan 1600 ürünün 600’den fazlasını kendimiz üretiyoruz. Bunların içinde 200/250 üründe ciddi anlamda alt fiyat uyguluyoruz. O dönem haksız karşılaştırmalar yapıldı. Bizim üst kalite ürünümüz ile başka bir marka ürünün alt kalite ürünü kıyaslandı."

MAHALLE BAKKALINDA TARIM KREDİ ÜRÜNLERİ SATILACAK

Tarım Kredi ürünlerinin bakkal raflarında yer alacağını belirten Aydın şu ifadeleri kullandı: "Mahalle bakkalları, kendi ürünlerini satarken yanına biz de kendi ürünlerimizi koyacağız. Bakkal raflarında gıda ürünleri, temizlik ürünleri yer alacak. Üstünde Tarım Kredi etiketi olacak, fiyatlar kooperatif marketlerle aynı standartta olacak. Yani bu bakkallar bizim bayimiz olacak.

Bayilik vereceğimiz bakkallarda aradığımız özellikler olacak. Belirli zaman bu işi yapmış olmalarına ve kredibilitesine bakacağız. Bu şekilde bin tane bayilik planlıyoruz. Ankara, Mersin, Antalya, Konya, Adana pilot olarak seçtiğimiz öncelikli şehirler arasında yer alıyor.

Yıl sonunda satış noktası sayısını bin 863’e çıkarmayı hedefliyoruz. Bu bizim kuruluş yılımız aynı zamanda. Geçen yıl 5,2 milyar lira olan ciromuzun bu yıl 12,3 milyar liraya çıkmasını bekliyoruz. Çalışan sayısında da yıl sonunda 10 binli rakamlara geliriz."

BİM Cuma aktüel ürünler kataloğu belli oldu! BİM'de 9 taksit fırsatı! BİM kataloğu 14 Ekim 2022 fiyat listesi

Anaokulu destek parası hesaplara yatıyor! Şimdi hemen kontrol edin...

Ziraat, Halkbank ve Vakıfbank peş peşe zam yaptı! Emekli promosyonunda dev artış! Yeni rakamı hemen öğrenin...