29 / 04 / 2024

Tarım Müdürlüğü kampanya başlattı! Deprem bölgesinde buna acil ihtiyaç var!

Tarım Müdürlüğü kampanya başlattı! Deprem bölgesinde buna acil ihtiyaç var!

Ağrı Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Türkiye'yi sarsan, 10 ili etkileyen ve binlerce ölü ve yaralının olduğu 2 depremin ardından  deprem bölgesindeki üreticilere dağıtılmak üzere acil yem yardım kampanyası başlattı.



Tarımdanhaber.com'da çıkan habere göre, Ağrı Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, konuyla alakalı olarak bir ilan yayınlayarak, yem yardımında bulunmak isteyen insanların ve üreticilerin Ağrı Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile iletişime geçmesi istendi.

Ağrı Tarım ve Orman İl Müdürlüğü aracılığı ile yapılan ilanda şunlar kaydedildi: "Deprem bölgesinde acil olarak hayvan yemine ggereksinim bulunmaktadır.  Ağrı İl Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinesinde, deprem bölgesinde bulunan illerimize gönderilmek üzere ayni olarak hayvan yemi (arpa, saman, fabrika yemi,
 silaj, kuru ot vb.) toplanacaktır.

Tarım Müdürlüğü kampanya başlattı! Deprem bölgesinde buna acil ihtiyaç var!

Yem yardımı yapmak isteyen vatandaşlarımız ve üreticilerimizin Ağrı İl tarım ve Orman Müdürlüğü ve İlçe Müdürlükleri ile temasa geçmeleri önemle duyurulur."

Hayvan yem desteği, çiftlik hayvanları gibi hayvanların beslenmesine yardımcı olmak için sağlanan destektir. Bu destekler, özellikle çiftlik sahiplerinin veya yetiştiricilerin, hayvanlarının yeterli ve dengeli bir diyet almasını sağlamalarına yardımcı olmak amacıyla verilir. Yem desteği genellikle maddi  destek olarak sağlanır ve hayvanların sağlıklı bir şekilde büyümesine ve üretken olmalarına yardımcı olmak için farklı türde yemler, vitaminler ve mineraller içerebilir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön