Ekonomi

Tarım ve Orman Bakanlığı erteledi! Başvuru sürelerinde değişikliğe gidildi!

Tarım ve Orman Bakanlığı duyurdu. Başvuru süreleri değişti. İşte detaylar!Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı’nın (KKYDP), süresinin uzatıldığı duyuruldu

Tarımsal alanda yapılan çeşitli yardımlar devam ederken yeni bir açıklama yapıldı. Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı’nın (KKYDP), süresinin uzatıldığı duyuruldu. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm ayrıntılar…

Tüm ülkeyi derinden etkileyen Kahramanmaraş merkezli iki depremden sonra yaralar sarılmaya hala devam ediyor. KKYDP, 2022-2023 Dönemi Ekonomik Yatırımları için belirlenen başvuru süresinin yaşanan deprem felaketinden dolayı uzatıldığı bildirildi İşte bu konuda merak edilip sorulan diğer tüm detaylar…

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI BAŞVURU SÜRESİNİ UZATTI!

Türkiye'de 10 şehri derinden etkileyen ve pek çok kayıp vermemize neden olan deprem felaketinden sonra bakanlıklardan da açıklamalar peş peşe gelmeye devam ediyor. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklama çerçevesinde Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı için belirlenen başvuru süresinin ertelendiği açıklandı. 2022-2023 dönemi için yapılacak başvurular daha ileri bir tarihe alınmıştır.

Tarım ve Orman Bakanlığı kapsamında yürütülen proje 2006 yılında yürürlüğe alındı. Kırsal alanda bulunan üreticilerin gelirlerini arttırmak ve çeşitlendirmek amacı ile yapılan proje birçok çiftçinin de dikkatinden kaçmıyor.

Teknoloji içeren tarıma dayalı küçük ve orta ölçekli sanayinin gelişmesi ve yaygınlaştırılması adına proje destekleri yapılıyor. Daha önce yapılan bir açıklama kapsamında son başvuru tarihinin 10 Şubat 2023 olduğu açıklandı. Ancak son yapılan Açıklama ile birlikte 2022-2023 dönemi ekonomik yatırımlar başvuru süresinin deprem felaketinden dolayı uzatıldığı belirtildi.

BAŞVURU TARİHLERİ BELLİ OLDU! İŞTE DETAYLAR!

Başvuru süresi çerçevesinde OHAL kararı alınan Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa illerinde başvurular 8 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak. Diğer illerde ise başvuru tarihi 28 Şubat 2023 olduğu açıklandı.

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI DUYURDU!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen ucuz et satışının yaygınlaştırılması için arsa kredi kooperatifleri pazarında ESK et satışı başladı. Enflasyonla mücadele için çerçeve Bu iş birliğini genişleterek sürdüren Tarım ve Orman Bakanlığı geçtiğimiz günlerde herkesin beklediği o güzel haberi verdi.

Tarım ve Orman Bakanlığı ESK'de satışın devam edeceğini, Tarım ve Kredi Kooperatifleri marketlerinde satışa çıkarılan etlerin tüm şubeye yayılacağını açıkladı. Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yürüttüğü uygun fiyatlı et satışı gün geçtikçe zincirleşiyorken, fiyatı da merak edilmeye başlandı. Özellikle kıyma fiyatlarında indirim yapan ESK, ortalama ağırlığı 160 TL/kg olan kıymaları 89 TL'den satışa sunulacak.

Evde bakım maaşı yatan iller güncel 2023! Evde bakım zamlı maaş ne zaman yatacak? 10 Şubat evde bakım maaşı yatan iller!

Emeklilerin dört gözle beklediği haber! 3000 TL ödeme için gözler o kritik tarihe çevrildi!