08 / 05 / 2024

'Tarlanızdaki Kaplan' Same Yeni Dorado Natural traktörün Ekim fiyatı açıklandı. İşte 9 Ekim 2022 Same fiyat listesi

'Tarlanızdaki Kaplan' Same Yeni Dorado Natural traktörün Ekim fiyatı açıklandı. İşte 9 Ekim 2022 Same fiyat listesi

İtalyan motor devriminin, teknoloji ve konforla birleşimini yansıtan traktörü Same, Yeni Dorado Natural modelinin Ekim fiyatlarıyla yılın son fırsatlarını sunuyor. Same’nin dört teker çekişini simgeleyen dört gözlü kaplan amblemiyle adeta tarladaki ‘Kaplan Gücü’nü yansıtan Same’nin avantajlı fiyatla



Ekipmanlarınızı güçlü hidrolikle rahatça kullanın

 

Yeni Dorado Natural Tarımsal ekipmanlarla çalışırken maksimum verimlilik sağlamak için, arka hidrolik kaldıracının yanı sıra 6 adede kadar mekanik kontrollü arka hidrolik çıkışlara da yağ sağlayan bir 56 l/dk.'lik pompa ile donanmıştır. En düşük motor devirlerinde bile kusursuz direksiyon hareketleri için, direksiyon devresine özel ve ayrı bir 20 l/dk.'lik pompa ile besleme sağlanır.

 Tarlanızdaki Kaplan Same Yeni Dorado Natural traktörün Ekim fiyatı açıklandı. İşte 9 Ekim 2022 Same fiyat listesi

Bir SAME mekanik kontrollü birimin efsanevi tipik verimlilik özelliği olan arka kaldırıcı 3.500 kilogram maksimum kapasiteye sahiptir. Ayrıca şimdi konsoldaki tek bir düğme kullanılarak tarımsal aletlerin kaldırılmasını ve indirilmesine yarayan EasyLift kontrolü mevcuttur. PTO 3'farklı hız alternatifi ile (540/540 ECO/ Yol kuyruk mili) sunulmaktadır. Mekanik kontrollü PTO kavrama, manuel bir koldan kademeli şekilde devreye alınabilir.

 

Birinci sınıf kabin konforu

 

İtinayla tasarlanmış ve geliştirilmiş olması, Dorado Natural ailesi, mükemmel geniş görüş yeteneği kazandıran rahat ve ergonomik bir kabin yapısına sahip. Sürücünün ağırlığına göre ayarlanan mekanik yaylı koltuk süspansiyonunun yanı sıra yeni dijital ekran, traktörün tüm ana çalışma verilerini her zaman açıkça gösteriyor. Ayrıca dijital ekran her zaman tam görüş sağlamak için ayarlanabilir direksiyon simidinin eğimiyle birlikte hareket ediyor. Üst görüşü önemli ölçüde iyileştiren panoramik tavan ön yükleyici ile çalışma sırasında daha fazla güvenlik sağlıyor.

 

Same Yeni Dorado Natural fiyatları Ekim ayı fiyatları ise şöyle:

 

DORADO 65 NATURAL 4WD (Yeni Motor)    Kabin-Klima    571.388 TL

DORADO 75 NATURAL 4WD (Yeni Motor)    Kabin-Klima    634.240 TL

Ayrıntılı bilgi için: http://www.same-tractors.com/tr-tr/

Editör Notu: Bu haber 8 Ekim 2022 tarihinde saat 22:00'de yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 18 lira 61 kuruş, euro 18 lira 10 kuruş, altının gramı ise 1014 lira değerindedir.

Türk Traktör görülmemiş kampanyaya imza atıyor! T540 traktör, römork ve tarım aletleri hediye ediyor! İşte detaylar

Yakıt cimrisi Hattat T4000 Eylül fiyatları ile hasata bereket getiriyor. İşte 21 Eylül 2022 Hattat T4000 fiyat listesi

New Holland, MasterDrive uydu destekli otomatik dümenleme çiftçinin yeni gözdesi! İşte 12 Eylül 2022 fiyat listesi


Geri Dön