30 / 04 / 2024

Tasarruf AŞ, Bahar Kampanyasıyla isteyeni ev sahibi yapıyor!

Tasarruf AŞ, Bahar Kampanyasıyla isteyeni ev sahibi yapıyor!

Tasarruf AŞ, Bahar Kampanyası ile konut sahibi olmak isteyenlere farklı avantajlar sunuyor.



Tasarrufa dayalı finansman sektöründe hizmet veren Tasarruf AŞ, Bahar Kampanyası ile müşterilerine hizmet bedelinde indirim avantajı ve erken teslim  gibi olanaklar sunuyor.

Tasarruf AŞ tarafından yapılan açıklamaya göre, mart ayı boyunca geçerli olacak Bahar Kampanyası ile ev sahibi olmak isteyenlere farklı, araç sahibi olmak isteyenlere farklı avantajlar içerdiği belirtildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, şirket yetkilileri, Bahar Kampanyası sayesinde Tasarruf AŞ müşterilerinin hizmet bedeli indirimi ve erken teslim avantajına sahip olacaklarını bildirdi.

Tasarruf AŞ'nin yaptığı açıklamaya göre, Bahar Kampanyası, kampanya için özel hazırlanan Grup Tasarruf Planlarında uygulanacak ve hizmet bedeli peşin ödenen projelerde geçerli.

Ayrıca, peşinatı olan müşterilere peşinatları oranında ek hizmet bedeli indirimi de uygulanacak.

Açıklamada görüşleri yer alan Tasarruf AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Narman, Tasarruf AŞ olarak içinde olduklar sektöre yenilik ve kolaylık getirerek daha çok kişinin rahat bir şekilde ev ve araba sahibi olmalarını istediklerini bildirdi.

Narman, "Bunun için her an yoğun bir tempoyla çalışıyoruz. Bahar Kampanyasıyla birlikte müşterilerimizin bu güzel mevsimde evlerini, arabalarını almaları için yeni bir çalışma başlattık. Tüm müşterilerimiz faydalanabilsin isteriz. Yanı sıra bildiğiniz gibi önümüzde yaz mevsimi var. Bu mevsim genelde düğün zamanlarıdır. Evlenecek çiftlere de “Bahar Kampanyası” avantajı ile yeni hayatlarına kiracı olarak başlamaları yerine ev sahibi olabilme kolaylığı sunuyoruz." şeklinde konuştu.

 

Tasarruf AŞ'den kolay ev sahibi yapacak kampanya!


Geri Dön