17 / 05 / 2024

Tasarruf AŞ kampanyaları

Tasarruf AŞ kampanyaları

Tasarruf AŞ, Bahar Kampanyası ile konut sahibi olmak isteyenlere farklı avantajlar sunuyor.

Tasarruf finansman sektörünün büyüklüğü 29 milyar TL'yi aştı: Faizsiz konut ve araç satışı da dijitalleşiyor!

2 sene önce regüle edilen tasarruf finansman sektörünün büyüklüğü 29 milyar TL’yi aştı. FKB Başkanı Eyüp Akbal, sektörü değerlendirdi ve yeni gelişmeleri paylaştı. İşte ayrıntılar...

Renault Nisan 2024 kampanyalarını peş peşe açıkladı! Clio, Taliant, Megane, Captur... Hemen bakın!

Fransız otomotiv devi Renault merakla beklenen Nisan 2024 kampanyalarını tek peş peşe açıkladı. İşte Clio, Taliant, Megane, Captur Nisan 2024 fiyatları...

TOKİ'den 3 şehre 1.500 yeni konut müjdesi! Hem Nisan hem de Mayıs kampanyaları tek tek açıklandı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın merakla beklenen Nisan ve Mayıs ayı kampanyaları tek tek açıklandı. Yeni başlayacak olan projeler kapsamında 3 şehirde toplam 1.503 adet konut inşa edilecek.

Fuzul GYO İkitelli'deki 2 arsasını 160 milyon TL'ye Fuzul Tasarruf Finansman'a sattı!

Fuzul GYO, İkitelli'de yer alan 2 adet arsayı 160 milyon TL'ye Fuzul Tasarruf Finansman'a sattı. İşte ayrıntılar...

Araç alacaklar dikkat! Otomotiv markalarını yeni kampanyalarını açıkladı

Ekim ayıyla birlikte çok sayıda otomobil firması da kredi, takas desteği ve nakit indirimi gibi kampanyalarını artırdı. İşte AA'nın derlemesine göre firmaların açıkladığı yeni kampanyalar şunlar...

KONUTDER'den acil kentsel dönüşüm çağrısı: Yastıkaltındaki 500 milyar dolarlık altın yapı tasarruf sistemine çekilmeli!

KONUTDER başkanı ve icra kurulu üyeleri deprem riski altında olan Türkiye’de kentsel dönüşümün hızlandırılması için çağrı yaptı. Dernek temsilcileri bu amaçla yastıkaltındaki 500 milyar dolar değerindeki altının yapı tasarruf sistemine çekilmesini önerdi. 

Banu Evleri'nde yüzde 40 peşinat, 60 ay vade ile ev sahibi olma fırsatı!

Hasanoğlu Şirketler Grubu ile İmece Tasarruf A.Ş. arasında iş birliği protokolü 16 mart 2023 tarihinde İmece Genel Merkez Binasında gerçekleşti.

Kampanyalara doymayan Carrefour Nisan'da da çılgın kampanyalar yapıyor! Xiaomi Poco C40'a yüzde 30 indirim var

Her dönem kampanyalarıyla gündeme gelen Carrefour, 2023'ün Nisan ayında da kampanyalarına devam ediyor. Xiaomi Poco C40 akıllı telefonlara  CarrefourSA Kart'a özel yüzde 30 inidirim yapıyor.

Carrefour'dan büyük avantaj! Galaxy A32'de yüzde 20 indirim... İşte 23 Aralık fiyat listesi

Carrefour'dan telefonlar için tasarruf ettiren kampanyalar serisi devam ediyor. Samsung Galaxy A32 128 GB'lık serisine carrefourSA cartlılara özel yüzde  20'ye varan indirimi kaçırmak istemiyorsanız elinizi çabuk tutun. Peki samsung Galaxy A32 128 GB ne kadar?

Sıfır otomobil alacakların beklediği müjde geldi! O kampanyalar peş peşe açıklandı! Duyan bayiye koştu! Hemen bir bakın!

Sıfır otomobil alacakların beklediği müjde sonunda geldi. O kampanyalar peş peşe açıklandı! Duyan bayiye koştu...İşte 2022 yılının o son kampanyaları...Hemen bir bakın...

Koç Holding'den bayilerine: Masraflarınıza dikkat edin gerekli olmayan harcamalardan kaçının

Koç Holding Anadolu Buluşmaları'nın 30'uncusunda 10 bini aşkın bayisiyle buluştu. Dijital ortamda gerçekleştirilen toplantıda Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç, bayileri belirsizlik süreciyle ilgili uyardı ve tasarruf çağrısı yaptı.

TMSF'den tasarruf finansman sözleşmelerinin devrine ilişkin açıklama!

TMSF tarafından, Birevim, Eminevim, FuzulEv, İmece, Katılımevim ve Sinpaş Yapı'nın, tasfiyedeki finansman şirketlerinin “tasarruf dönemi sözleşmeleri”ni devralma taleplerini TMSF ve BDDK'nın uygun bulduğu ve devir sözleşmelerine imza atıldığı açıklandı.

BDDK, 35 tasarruf finansman şirketinin intibak başvurusunda bulunduğunu açıkladı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), dün itibarıyla tasarruf finansman şirketlerinden 23'ünün tek başına, 12'sinin ise 5 şirket çatısı altında birleşmek üzere toplam 35 şirketin intibak başvurusunda bulunduğunu açıkladı.

Tasarruf AŞ kampanyaları Haberi

Tasarruf AŞ kampanyaları

Tasarrufa dayalı finansman sektöründe hizmet veren Tasarruf AŞ, Bahar Kampanyası ile müşterilerine hizmet bedelinde indirim avantajı ve erken teslim  gibi olanaklar sunuyor.

Tasarruf AŞ tarafından yapılan açıklamaya göre, mart ayı boyunca geçerli olacak Bahar Kampanyası ile ev sahibi olmak isteyenlere farklı, araç sahibi olmak isteyenlere farklı avantajlar içerdiği belirtildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, şirket yetkilileri, Bahar Kampanyası sayesinde Tasarruf AŞ müşterilerinin hizmet bedeli indirimi ve erken teslim avantajına sahip olacaklarını bildirdi.

Tasarruf AŞ'nin yaptığı açıklamaya göre, Bahar Kampanyası, kampanya için özel hazırlanan Grup Tasarruf Planlarında uygulanacak ve hizmet bedeli peşin ödenen projelerde geçerli.

Ayrıca, peşinatı olan müşterilere peşinatları oranında ek hizmet bedeli indirimi de uygulanacak.

Açıklamada görüşleri yer alan Tasarruf AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Narman, Tasarruf AŞ olarak içinde olduklar sektöre yenilik ve kolaylık getirerek daha...