03 / 05 / 2024

Tataristan Kazan'a cami yapılıyor!

Tataristan Kazan'a cami yapılıyor!

Son dönemlerde Rubin Kazan'da forma giyen Gökdeniz Karadeniz, Kazan bölgesine cami yaptırıyor. İnşaat halinde olan caminin fotoğrafını atan Gökdeniz Karadeniz caminin adının 'Karadeniz Camisi' olacağını belirtti.



Rubin Kazan'da adeta efsane olan Gökdeniz Karadeniz, hayır işlerine devam ediyor... Özerk Tataristan Cumhuriyeti'nin başkenti Kazan'da çok sevilen ve müthiş saygı gören 36 yaşındaki yıldız, bu ilgiyi de karşılıksız bırakmadı. Tataristan'ın bu tarihi başkentine bir cami yaptırma kararı alan Gökdeniz Karadeniz, inşaatın fotoğrafını da dün resmi Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. 

BİZ DE İNŞAATTA ÇALIŞALIM! 

Cami inşaatının son durumu hakkında bilgi veren 36 yaşındaki oyuncuya büyük destek geldi... Bazı vatandaşlar, "Gökdeniz Ağabey, biz de gelelim inşaatta çalışalım" yorumunu yaptı. 36 yaşındaki oyuncu, yapılan caminin isminin ise "Karadeniz" olacağını açıkladı... Caminin bu yıl içinde tamamlanacağı ve ibadete açılacağı öğrenildi. Gökdeniz Karadeniz'in hayır işleri bununla da sınırlı değil. Tecrübeli yıldız, Kazan dışında doğduğu yer olan Trabzon'u da unutmuyor. 36 yaşındaki oyuncu. Ramazan nedeniyle muhtaç olan ailelere kumanya dağıtıyor. Ayrıca Trabzon'daki iki camiye klima taktırdı. Rubin Kazan'ın kaptanı olan Gökdeniz Karadeniz, ilerleyen yaşına rağmen geçen sezon 28 maçta oynadı. Beş gol attı, iki de asist yaptı. 


 Akşam


Geri Dön