01 / 05 / 2024

Tatlıcı Tombak yeni şubesini Beylikdüzü'nde açıyor!

Tatlıcı Tombak yeni şubesini Beylikdüzü'nde açıyor!

Sunduğu franchise fırsatlarıyla yatırımcıların ilk tercihi olan Tatlıcı Tombak, yeni dekorasyona sahip ilk şubesini 19 Ocak Cumartesi günü Beylikdüzü Migros’ta açıyor...




Geleneksel sütlü tatlıları modern bakış açısıyla tüketiciyle buluşturan Tatlıcı Tombak, yeni şubesini İstanbul Beylikdüzü’nde açmaya hazırlanıyor. 19 Ocak Cumartesi günü Tatlıcı Tombak Kurucusu, Tiyatrocu Nedim Saban’ın katılımıyla saat 13.00’da açılacak Tatlıcı Tombak Beylikdüzü Migros şubesi, Türk mutfağının en özel tatlı çeşitlerini bundan sonra Beylikdüzü’nde de tüketicilerle buluşturacak. 

 

Beylikdüzü şubesi ile yeni dekorasyonunu da müşterilerinin beğenisine sunacak Tatlıcı Tombak, yeni franchise konseptini de şube açılışı ile tanıtacak. Uzun çalışmalar sonrasında deneyimli içmimarlar tarafından tasarlanan özel dekorasyonunda ağırlıklı olarak turuncu ve kahve tonlarını kullanan marka, müşterilerine sıcak ve ferah bir ortam sunan yeni konseptinde, caddelerde büyüme stratejisini simgeleyen özel tuğla duvarları da şube tasarımına dâhil ediyor.

 

Tatlıcı Tombak’ın yenilediği franchise sistemi, sağladığı kazan kazan ilişkisinin yanı sıra az maliyetle birden fazla şube açma imkânı da sağlıyor. Tatlıcı Tombak şubeleri, düşük yatırım ve yüksek kar marjı ile emsalleri arasından sıyrılırken, marka 35-40 m2 arasındaki bir şube için 75 bin TL yatırım maliyeti talep ediyor.



Önemli olan hızlı büyümek değil sağlam adımlarla ilerlemek…

Tatlıcı Tombak franchise sisteminin 2013 yılının en karlı yatırımlarından biri olduğunu anlatan Tatlıcı Tombak Genel Müdürü Hüseyin Demirel, “Sütlü, şerbetli tatlı, dondurma ve pasta çeşitleriyle 100’ün üzerinde ürün gamına sahip olan Tatlıcı Tombak artık Beylikdüzü’nde de tüketicilerle buluşuyor. 2007 yılında Avrupa uyum yasaları ve gıda yönetmeliklerine uygun olarak inşa edilen, ISO 22000:2005 uluslararası kalite belgesine sahip üretim tesisi ile ayda 1 buçuk milyon tatlı üreten markamız hem lezzetleri hem de karlı franchise avantajlarıyla gerek tüketicilerin gerekse yatırımcıların ilk tercihleri arasında. Tatlıcı Tombak olarak tüm bayilerimizin taleplerini kolaylıkla karşılayacak teknolojik altyapıya sahip bir markayız. Ancak biz franchise verirken agresif büyüme politikası tercih etmiyoruz. Önemli olan hızlı büyümek değil sağlam adımlarla ilerlemek. Sistemimizde yatırım maliyeti, maksimum 16 ay gibi bir zamanda geri dönüş sağlıyor” diyor.



“Şube ağımız 2013’de büyümeye devam edecek…”

2013 sonuna kadar 30 yeni şube açmayı hedeflediklerinin altını çizen Demirel; “Yeni konseptimizle öncelikle caddelerde büyümeye odaklanıyoruz ama AVM’lerden de kopmuş değiliz. Özellikle Marmara Bölgesi ve İstanbul’da olmak üzere 2013 sonuna kadar 30 yeni şube açmayı hedefliyoruz. En karlı franchise sistemlerinden biri olan Tatlı Tombak ailesi 2013 yılında Beylikdüzü şubesinden sonra da hızla büyümeye devam edecek” dedi.


Geri Dön