28 / 04 / 2024

Tavros Residence Ataköy'de yükseliyor! Metrekaresi 10 bin Euro!

Tavros Residence Ataköy'de yükseliyor! Metrekaresi 10 bin Euro!

Firma: Tavros Group

Proje: Tavros Residence

İstanbul Avrupa Yakası Ataköy'de inşa edilen ve Tavros Group tarafından konumlandırılan Tavros Residence projesi Rezidans konsepti ile hayata geçiriliyor. Projede metrekare fiyatı 10 bin Euro'dan başlıyor...



İstanbul Avrupa Yakası Ataköy'de  Tavros Group  tarafından inşa edilen ve Rezidans projesi olan  Tavros Residence  15 katlı olarak yükseliyor. Ataköy 5. Kısım bölgesinde yer alan Tavros Residence Ataköy projesi  TOKİ  Ataköy arazisinin yan tarafında yer alıyor. 


15 katlı olarak tasarlanan Tavros Residence Ataköy projesinde her katta 1 rezidans bulunuyor. Rezidans büyüklüklerinin 485 metrekare ile 500 metrekare arasında değiştiği Tavros Residence Ataköy projesi mimari olarak gemi şeklinde inşa ediliyor. 


Ataköy'de inşa edilen Tavros Residence Atatürk Havaalanı, CNR Fuar Merkezi ,Tüyap Fuar Merkezi gibi önemli noktalara çok yakın mesafede inşa ediliyor.


Projenin içinde bir otel de bulunuyor. Otelin işletmeciliği için Hyatt Regency ile anlaşılan Tavros Residence projesinde otel açılışı 1 Mayıs 2014'te yapılacak. Tavros Residence'da ön tarafta otel, arka tarafta rezidanslar yer alıyor.


Fiyatların metrekare bazında şekillendiği Tavros Residence'da metrekare birim fiyatı 10 bin Euro'dan başlıyor.


Telefon: 0212 661 36 66

Web: tavrosgroup.com


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön