07 / 05 / 2024

Tayer İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Matbaa Ve Temizlik Anonim Şirketi kuruldu!


Tayer İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Matbaa Ve Temizlik Anonim Şirketi 300 bin TL sermaye ile Gürsel Sağlam imzasıyla bugün kuruldu.



Tayer İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Matbaa Ve Temizlik Anonim Şirketi 300 bin TL sermaye ile Gürsel Sağlam imzasıyla bugün kuruldu. 


Tayer İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Matbaa Ve Temizlik Anonim Şirketi iş konusu; 1)Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2)Prefabrike inşaat ve meskenler yapmak, yaptırmak ve bunları satmak, kiraya vermek. 3)Her türlü havuz inşaatı ve arıtma işlemleri yapmak. 4)Her türlü dekorasyon işleri, yapı malzemeleri, tamirat ve boya işleri yapmak. 5)Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. 6)Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. 7)Durum (halihazır), kadastro, yeraltı maden ocakları, deniz dibi, Tünel ve baraj, yol, su, kanalizasyon, boru hattı gibi şerit haritalarının yapımı. Parselasyon planlarının yapımı. 8)İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı,yapmak.  9)Her türlü gayrimenkul almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek ve komisyonculuğunu yapmak.  10)Her türlü temizlik maddeleri ve malzemelerinin, sıvı, toz ve takı deterjan çeşitleri konsantre deterjan, sıvı sabun, sabun, yumuşatıcı ve benzeri, petro-kimya ürünlerin, evsel ve sınai gazların üretimi, toptan alımı ve satımı, dağıtımını yapmak. 11)Matbaacılık, yayıncılık, ambalaj, ofset baskı faaliyetlerinde bulunmak, her türlü basım işlerini yapmak, resmi anlaşmalar yaparak anlaşmalı matbaa hizmetlerini vermek.  12)Şirket diğer inşaat işleri ile ilgili hertürlü alım ve satımı da yapabilir. 



Geri Dön