18 / 05 / 2024

Tayyar Gül: Kemer'de kış döneminde 20 otel açık kalacak!

Tayyar Gül: Kemer'de kış döneminde 20 otel açık kalacak!

Yaz sezonun sona ermesi ile birlikte Tekirova`dan Beldibi`ne kadar uzanan Kemer sahil bandında yer alan otellerden sezonu kapatanlar yanında kış dönemindre de açık kalacak olanlar belli oldu.



Yaz sezonun sona ermesi ile birlikte Tekirova`dan Beldibi`ne kadar uzanan Kemer sahil bandında yer alan otellerden sezonu kapatanlar yanında kış dönemindre de açık kalacak olanlar belli oldu.Kemer Otelciler Birliği (KETOB) Başkanı Tayyar Gül, kış aylarında Kemer`de 20 otelin açık kalacağını söyledi.

 

Tayyar Gül, Tekirova’dan Beldibi’ne kadar uzanan Kemer sahil bandında yirmi otelin kış sezonu boyunca hizmet vereceğini belirterek “Bölgemizde bulunan 20 otelimiz, Ekim ayının sonu itibari ile yaz konseptinden kış konseptine geçerek açık kalacak ve bölgeye gelen tatilcilere hizmet vermeye devam edecekler” dedi.

 

Kemer’de önümüzdeki süreçte şu ana kadar yeni yatak kapasitesi artışı söz konusu olmadığını belirten KETOB Başkanı, “Bölgemizde kapanan otellerimizin bir bölümü, 2015 turizm sezonu için daha iyi hizmet vermek amacıyla renovasyona girecek” dedi.


Hürses 


Geri Dön