22 / 07 / 2024

kemerde kış sezonunda açık kalacak oteller

kemerde kış sezonunda açık kalacak oteller

Yaz sezonun sona ermesi ile birlikte Tekirova`dan Beldibi`ne kadar uzanan Kemer sahil bandında yer alan otellerden sezonu kapatanlar yanında kış dönemindre de açık kalacak olanlar belli oldu.

O ilde kiralık konut fiyatları düştü! Ev sahipleri fiyatları düşürerek kiraya vermek istiyor!

Konya’da kiralık konut fiyatları düşüyor. Boş duran kiralık dairelerine kış sezonunda aidat ve yakıt masrafları ödemek istemeyen konut sahipleri, fiyatlarda indirim yaparak bir an önce kiraya vermek istiyor.

Galatarasay Türk futbol tarihinin rekorunu kırdı! 2023-2024 sezonunda 218 milyon avro gelir geldi etti!  

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, 2023-2024 sezonu için 218 milyon avro gelir elde ettiklerini açıkladı. Timur, bu gelirle Türk futbol tarihinin rekorunu kırdıklarını söyledi.

Küresel piyasalar yön arayışını sürdürüyor! Altın, dolar ve borsada son durum ne? 

Pek çok yatırımcı tarafından takip edilen küresel piyasalar, ABD'de devam eden bilanço sezonunda şirketlerin finansal sonuçlarından alınan karışık sinyaller ve ABD Merkez Bankası'nın (Fed) para politikasına ilişkin belirsizliklerle yön arayışına devam ediyor.

Kiracıysan yandın! Kışın ev kiralayana mayısta çıkma şartı!

Bodrum’da pandemiden sonra tüm sene yaşayanların sayısı katlanarak artarken, bu durum kiralık ev bulmayı neredeyse imkansız hale getirdi. Gelen bilgilere göre, kış sezonunda kiracılarla sözleşme imzalayan ev sahipleri, mayısta tahliye şartı koyuyor.

Antalya rekor kırdı! İngilizler rota değiştirdi

Pandemi sonrası hızlanan turizm sezonunda Antalya’da rekor kırıldı,İngilizler Antalya’ya akın etti.

Bu kış çok zor geçecek! Kapıda bekleyen tehlike!

Rusya'dan doğal gaz sevkiyatının düşmesi ve ambargo kararlarının etkisiyle, Avrupa'daki doğal gaz krizinin kış sezonunda daha da derinleşmesi bekleniyor.

Yumurta fiyatlarına rekor zam geldi! 30'luk büyük boy yumurta kolisi 32 liradan bakın kaç liraya çıktı?

Yumurta fiyatlarına yaz sezonunda gelen rekor zam tüketiciyi şaşkına çevirdi. Asgari ücrete gelen yüzde 30 zam sonrası 5 bin 500 liraya çıkan maaşların ardından eli biraz rahatlayan vatandaş yeni zam dalgasına tutuldu.

Antalya'daki ters eve tatilcilerden yoğun ilgi!

Antalya'nın turistik bölgesi Kundu'da bulunan Ters Ev Aksiyon Parkı, tasarımıyla yerli ve yabancı tatilcilerin ilgisini çekiyor. Kış sezonunda yeniden dekorasyon edilecek Ters Ev'de çocuklar için özel alan bulunuyor.

Oteller kışın hastaneye dönüşecek!

Yaz turizminin gözdesi 5 yıldızlı oteller, istenilen koşulları taşımaları halinde, kış sezonunda yaşlı bakımı, fizik tedavi ve rehabilitasyonla termal sağlık hizmetleri verebilecek..

Tokat'a 40 öğrencilik yurt inşa ediliyor!

Tokat’ta Almus Belediyesi tarafından kış sezonunda üniversite öğrencilerinin yaz sezonunda ise tatilcilerin barınma sorununu çözmek maksadıyla başlatılan motel inşaatında sona gelindi.

Kuşadası'nda yol yatırımları hız kesmiyor!

Kuşadası’nın farklı noktalarında sıcak ve sathi asfalt çalışmalarını sürdüren Kuşadası Belediyesi, kış sezonunda ise ara sokaklarda kaldırım yapımı, parke ve bordür döşeme işlemlerini sürdürüyor.

Mardin Kızıltepe'deki asfalt çalışmaları hız kesmiyor!

2016 asfalt sezonunda 400 kilometre yol yapmayı hedefleyen Kırsal Yollar Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı çalışmalarına ara vermeden devam ederek Kızıltepe’de çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Yurtbay Seramik, Zonguldak Kömürspor’a sponsor oldu!

2016-2017 futbol sezonunda Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor, maçlara 'Yurtbay Seramik' göğüs reklamı ile çıkacak.

kemerde kış sezonunda açık kalacak oteller Haberi

kemerde kış sezonunda açık kalacak oteller

Yaz sezonun sona ermesi ile birlikte Tekirova`dan Beldibi`ne kadar uzanan Kemer sahil bandında yer alan otellerden sezonu kapatanlar yanında kış dönemindre de açık kalacak olanlar belli oldu.Kemer Otelciler Birliği (KETOB) Başkanı Tayyar Gül, kış aylarında Kemer`de 20 otelin açık kalacağını söyledi.

Tayyar Gül, Tekirova’dan Beldibi’ne kadar uzanan Kemer sahil bandında yirmi otelin kış sezonu boyunca hizmet vereceğini belirterek “Bölgemizde bulunan 20 otelimiz, Ekim ayının sonu itibari ile yaz konseptinden kış konseptine geçerek açık kalacak ve bölgeye gelen tatilcilere hizmet vermeye devam edecekler” dedi.

Kemer’de önümüzdeki süreçte şu ana kadar yeni yatak kapasitesi artışı söz konusu olmadığını belirten KETOB Başkanı, “Bölgemizde kapanan otellerimizin bir bölümü, 2015 turizm sezonu için daha iyi hizmet vermek amacıyla renovasyona girecek”...