27 / 04 / 2024

TBB'den bankalara deprem bölgesi tavsiyeleri geldi! İşte herkesin merak ettiği o açıklamalar!

TBB'den bankalara deprem bölgesi tavsiyeleri geldi! İşte herkesin merak ettiği o açıklamalar!

Bankalara deprem bölgesi tavsiyesi geldi. İşte Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş, Malatya, Osmaniye illeri ile Gaziantep ilinin İslahiye ve Nurdağı ilçelerindeki bireysel ve gerçek kişi ticari işletmelerle ilgili gelen o tavsiyeler…



Türkiye Bankalar Birliği (TBB), depremlerden etkilenen 5 il ve Gaziantep'in 2 ilçesindeki bireysel ve gerçek kişi ticari işletmelerin kredi taksitlerini 6 ay faizsiz ötelemesi açıklaması yaptı. Ayrıca depremde hayatını kaybeden bireysel ve gerçek kişi ticari müşterilerin kalan kredi borçlarının, silinebileceği tavsiyesinde geldi.

TBB den bankalara deprem bölgesi tavsiyeleri geldi! İşte herkesin merak ettiği o açıklamalar!

TBB Yönetim Kurulu'nun 14 Şubat 2023 tarihinde yapılan toplantısında deprem bölgesindeki çalışmalar ele alındı. Görüşmelerde, bölgede hemen her noktada müşteri taleplerinin kesintisiz olarak sürdürülmesi amacıyla fiziki şube, ATM, mobil şubeler ağı ile hizmet verildiği ifade edildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön