28 / 04 / 2024

TC Kimlik numarası 0-2-4-6-8 ile biten vatandaşlar dikkat! 3 ay ertelenecek

TC Kimlik numarası 0-2-4-6-8 ile biten vatandaşlar dikkat! 3 ay ertelenecek

TC Kimlik numarası 0-2-4-6-8 ile biten vatandaşları ilgilendiren önemli bir haber geldi. Bu vatandaşlar için 3 ay erteleme fırsatı var.



Enflasyonun yükselmeye başlamasıyla birlikte vatandaşlar da erteleme fırsatlarına eskisinden daha fazla ilgi göstermeye başladı. Vatandaşları yakından ilgilendiren bir gelişme de kısa süre önce yaşandı. 

Artan masraflar karşısında ne yapacağını şaşıran kişilere kaçırılmayacak kredi kampanyası düzenleyen Yapı Kredi Banka’sı kampanya dahilinde 36 ay gibi uzun bir vade imkanına ek olarak 3 ay erteleme fırsatı sunuyor.

Yapı Kredi Banka’sının kredi kampanyası kapsamında yer alan avantajlardan yararlanmak isteyen kişiler başvuru işlemlerini hızlı bir şekilde SMS aracılığıyla gerçekleştirebilir. Nakit ihtiyacına çözüm bulmak isteyen kişiler banka tarafından belirlenen kredi politikalarına uygun olması durumunda SMS aracılığıyla hızlı ve kolay bir şekilde kredi başvurusu yaparak nakit ihtiyacına anında çözüm bulabilir. SMS üzerinden Yapı Kredi Bankası aracılığıyla kredi başvurusu yapmak ise oldukça kolay olması ayrı bir avantaj olarak dikkat çekiyor.

YAPI KREDİ BANKASI ARACILIĞIYLA KREDİ KULLANABİLECEKLER 

Yapı Kredi Banka’sı aracığıyla ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen kişiler, cep telefonlarının mesaj bölümüne giriş yaparak, aralarında birer boşluk bırakarak, Aylık Gelirini, Doğum Tarihini ve TC kimlik numarasını yazarak 44-11’e SMS göndermesi yeterli olacaktır. SMS aracılığıyla başvuru işlemlerini tamamlayan kişilerin başvurusu yetkili merciler tarafından değerlendirme kapsamına dahil olacaktır. Kredi başvuru işlemleri ile ilgili bilgiler incelendikten sonra sonuçlar aynı gün içerisinde kredi başvurusu yapan kişiler bildirilecektir. Kredi şartlarına uygun olan kişilere ise aynı gün içerisinde talep etmiş olduğu tutarı anında hızlı bir şekilde alacaktır.

SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen kişiler bankanın resmi web sitesi aracılığıyla online başvuru yaparak nakit ihtiyacına çözüm sağlayabilir. formunu doldurabilirsiniz.

İhtiyaç kredisi kampanyası ile ilgili merak ettiğiniz diğer detayları Yapı Kredi Banka’sının resmi web sitesi aracılığıyla online olarak öğrenebilirsiniz


Geri Dön