29 / 04 / 2024

TCDD 180 personel alımı yapacak! İşte başvuru şartları!

TCDD 180 personel alımı yapacak! İşte başvuru şartları!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü personel alım ilanını yayınladı. İlana göre TCDD bünyesinde istihdam edilmek üzere toplamda180 işçi alımı gerçekleştirilecek. Başvurular İŞKUR üzerinden yapılabilecek. İşte tüm detaylar...



Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları TCDD yeni personel alımlarıyla birlikte kadrosunu genişletmeye devam ediyor. TCDD, toplamda 180 personel alımı yapacağını duyurdu. TCDD işçi ilanına başvurular 7 Mart'ta başlamış olup 11 Mart 2022 tarihine kadar İŞKUR üzerinden gerçekleştirilebilecek. 

İlana başvuru yapacak olan adayların ilanın yayınlandığı günden itibaren 31 yaşından gün almamış olması gerekiyor. İşgücü talebine ilan edilen ön lisans programından mezun olan adaylar başvurularını yapabilecekler. İşte başvuru şartlarının tamamı..
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön