04 / 05 / 2024

TCF Promotion Gayrimenkul Hediyelik Eşya İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!


TCF Promotion Gayrimenkul Hediyelik Eşya İthalat İhracat Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mashood Amir tarafından kuruldu.



TCF Promotion Gayrimenkul Hediyelik Eşya İthalat İhracat Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mashood Amir tarafından kuruldu.


TCF Promotion Gayrimenkul Hediyelik Eşya İthalat İhracat Anonim Şirketi konusu:
1. Şirketin maksadı, her türlü gayrimenkul alım satımı, gayrimenkullerin üzerinde inşaat projeleri yapımı, bu projelerin satışıdır. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, işletebilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, bedelli veya bedelsiz yola terk, kamuya terk, ifraz, tevhit yapabilir, kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis edebilir. Tapu dairelerinde gayrimenkullerle ilgili her türlü cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. 2.Gayrimenkul acentelerinin faaliyetleri (gayrimenkulü ücret veya sözleşme temeline dayalı olarak satın alınması, satılması ve kiralanmasında aracılık, vb. 3. Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 4. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 5. Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. Metal, ahşap, cam, seramik, porselen, taş, mum, plastik, kağıt, polyester, bez ve deriden mamul olmak üzere her türlü turistik ve hediyelik eşya imalatı, alım satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. 6. Her türlü hediyelik eşya ve promosyon ürünleri ithalatı ve ihracatını, toptan ve perakende alım satımını yapmak. 7. Her türlü oyuncaklar, bilgisayarlı oyun makinalarının alımı, satımı, pazarlaması, ithali, ihracı ve dahili ticaretini yapmak. 8. Her türlü elektronik ve mekanik oyuncak imal etmek bu amaçla fabrikalar ve tesisler kurmak. 9. Her türlü el ve makine ile yapılmış metal, ahşap, plastik, kauçuk, kıymetsiz tüm taşlardan; kolye, küpe, bileklik, yüzük, halhal, kemer v.s. takıların alımını, satımını, ithalatın, ihracatını ve üretimini yapmak. 10. Şirket tüm boncuk, süsleme, nazarlık, bijuteri ürünlerinin her türlü fason işçiliğini, imalatını, toptan alım satımını yapmak. 11. Her türlü sanatsal ürünleri ve aksesuarların tasarımı, imalatı, ihracatı ve ithalatını yapmak. 12. Her türlü eski ve antika eşyalar, el sanatları eserleri, heykeller, tablolar, hat sanatı ile ilgili yapıtlar, el yazması eserlerin müzayedesi, dekorasyonu alım ve satımını yapmak. 13. Fiberglas, ahşap, cam, metal malzemeleri ve her türlü doğal taşlar, döküm malzemesi kullanarak heykeltıraşlık işleri yapmak.


Geri Dön