30 / 04 / 2024

TEB Özel'den ticari gayrimenkul danışmanlık hizmeti

TEB Özel'den ticari gayrimenkul danışmanlık hizmeti

TEB, Jones Lang LaSalle ile “ticari gayrimenkul danışmanlığı” hizmeti sunmaya başladı



Türkiye'de özel bankacılık hizmetini başlatan kurum olan TEB, özel bankacılık müşterilerine dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık firmalarından biri olan Jones Lang LaSalle ile “ticari gayrimenkul danışmanlığı” hizmeti sunmaya başladı


TEB Özel Bankacılık, dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık firması Jones Lang LaSalle ile bir işbirliği gerçekleştirerek müşterilerine “ticari gayrimenkul danışmanlığı” hizmeti vermeye başladı. Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilen bu uygulama ile TEB Özel Bankacılık müşterileri, önemli bir yatırım alanı olan ticari gayrimenkul konusunda Jones Lang LaSalle firmasının bilgi ve deneyimlerinden ücretsiz olarak yararlanabilecek. Ayrıca TEB Özel, hazırladığı “Ticari Gayrimenkul Kredi Paketi” ile de müşterilerinin bu hizmet kapsamındaki finansman ihtiyaçlarına da çözüm getirecek.


Danışmanlık kapsamında Jones Lang LaSalle firması, TEB Özel Bankacılık müşterilerine, yatırım yapabilecekleri projeler, gelecekte değer kazanacak alışveriş ve ofis bölgeleri ve mevcut ofis, alışveriş merkezleri ve otel projeleri ve önemli caddelerde yer alan mağaza, binalara yatırım gibi konularda danışmanlık hizmeti verecek. 


TEB Özel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ömer Yenidoğan, TEB Özel Bankacılık olarak, müşterilerine farklı alanlarda verdikleri danışmanlık hizmetleri ile yeni fırsatlar sunduklarını belirterek, “Türkiye'de bir ilk olarak özel bankacılık ile ticari gayrimenkule yatırım alanları arasında profesyonel bir köpru kurmayı hedefledik” dedi.


İstanbul'un birçok uluslararası platformda, fuarlarda ve dergilerde en iyi yatırım piyasalarından biri olarak tanımlandığına dikkat çeken TEB Özel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ömer Yenidoğan, “Biz de bu danışmanlık hizmetinde dünyaca ünlü ortağımız ile birlikte gelişmekte olan ticari gayrimenkul piyasalarını takip ediyor, İstanbul ve Türkiye ticari gayrimenkul piyasalarındaki fırsatları müşterilerimizle paylaşıyoruz. Onlar için yeni yatırım alanları ve mevcut yatırım alanlarında kârlı seçimler yaratmayı hedefliyoruz” diye konuştu. Jones Lang LaSalle ile birlikte bir konferans düzenleyen TEB Özel Bankacılık, bu konferansta müşterilerine ticari gayrimenkul fırsatları hakkında bilgi aktarıyor.

Gayrimenkul hizmetlerinde ve yatırım yönetiminde 60 ülkede 750 şehirde danışmanlık hizmeti sunan Jones Lang LaSalle, 2008 yılında Türkiye'de perakende danışmanlığı alanında hizmet veren Alkaş Danışmanlık ile birleşerek, uluslararası deneyim ve bilgisini Türkiye'ye de taşıdı.

---

Türk Ekonomi Bankası (TEB), özel bankacılık müşterilerine, gayrimenkul danışmanlık firması Jones Lang LaSalle ile "ticari gayrimenkul danışmanlığı" hizmeti sunmaya başladı.

TEB'den yapılan yazılı açıklamaya göre, bu uygulama ile Jones Lang LaSalle, TEB Özel Bankacılık müşterilerine yatırım yapabilecekleri projeler, gelecekte değer kazanacak alışveriş, ofis bölgeleri ve mevcut ofis, alışveriş merkezleri, otel projeleri ve önemli caddelerde yer alan mağaza ile binalara yatırım gibi konularda danışmanlık hizmeti verecek.

Ayrıca TEB Özel, hazırladığı "ticari gayrimenkul kredi paketi" ile müşterilerinin bu hizmet kapsamındaki finansman ihtiyaçlarına çözüm getirecek.
AA


Geri Dön