Ekonomi

TEB'den düşük faizli kredi fırsatı! Aylık 1942 TL ile siz de rahatça ödeyebilirsiniz!

En düşük faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi sunan bankadan aylık sadece 1.942 TL ödemeli yüksek limitli kredi. İşte en düşük faiz oranlarıyla kredi veren bankalar. Ayrıntılar haberimizde...942 TL ödeme imkanı sunuyor! Aniden nakit ihtiyacı ortaya çıktığında ya da ihtiyaç maaşın ötesine geçtiğinde vatandaşların tercihi bir bankadan ihtiyaç kredisi çekmek oluyor

En düşük faiz oranlarıyla kredi veren bankalar, ayda maksimum 1.942 TL ödeme imkanı sunuyor! Aniden nakit ihtiyacı ortaya çıktığında ya da ihtiyaç maaşın ötesine geçtiğinde vatandaşların tercihi bir bankadan ihtiyaç kredisi çekmek oluyor. Bu, eğitim, sağlık, ulaşım gibi temel ihtiyaçların yanı sıra tatiller, mobilya alışverişi, düğünler veya diğer ihtiyaçlar için iyi bir seçenektir. 

 

TEB’den düşük faizli kredi

Müşteriler kredi çekmeden önce ne kadar limit çekebileceklerini, ne kadar süre içinde ödeyebileceklerini ve faiz olanlarını merak ederler. Borç alınan tutar ile toplam geri ödeme tutarı artı faiz arasındaki farkı bilmek de önemlidir. Bu nedenle herkes tüm bankalar arasında en uygun faiz oranları ile ihtiyaç kredisi veren bir bankayı tercih etmektedir. Ne kadar düşük faizli ve ödeme imkanı ne kadar esnekse, müşteriler bu bankalara müracaat etmektedir. 

 

TEB, diğer tüm bankalardan daha düşük faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi sunmaktadır. Banka politikasına göre kullandırılan ihtiyaç kredilerinde 50.000 TL'ye kadar 36 ay taksitle ödeme yapabilirsiniz. Ancak 50.000 TL'den fazla ve 100.000 TL'den az kredi çekerken maksimum taksit sayısı belli bir sınırı geçmemektedir. 

TEB kredi faiz oranı nedir? 

TEB ihtiyaç kredisi faiz oranı 1,55'tir. Dolayısıyla 50.000 TL ihtiyaç kredisi çekmek isteyen bir müşteri ayda 1.942,01 TL ödeyecektir. 50.000 TL ihtiyaç kredisi olan ve bunu 1,55 faiz oranıyla 36 ayda ödemek isteyen bir müşterinin toplam geri ödemesi 73.340,64 TL olacak.

Banka banka gezmeyin! İşte 10.000 TL veren banka

Emekli promosyonlarına mayıs güncellemesi! 14.500 lira şipşak hesabınıza yatacak!

Merkez Bankası'nın flaş açıklaması doları etkileyecek