25 / 05 / 2024

TEB'den Villa Tulipa Sitesi'nde satılık konutlar!

TEB'den Villa Tulipa Sitesi'nde satılık konutlar!

Türkiye Ekonomi Bankası TEB, satışa çıkardığı ihtiyaç fazlası gayrimenkullerinin tam listesini www.teb.com.tr/gayrimenkuller sitesinde yayınladı



Türkiye Ekonomi Bankası TEB, satışa çıkardığı ihtiyaç fazlası gayrimenkullerinin tam listesini www.tebcom.tr/gayrimenkuller sitesinde yayınladı. Bankanın yaptığı satıştan yararlanmak için 0216 635 32 95 ve 0216 635 32 30 numaralı telefonlara müracaat edilebilir.

Sitede satışa çıkan gayrimenkuller arasında İstanbul Büyükçekmecede Villa Tulipa Sitesi'nde yer alan konut dikkat çekti. Tahmini fiyatı 1 milyon 150 bin TL olarak belirlenen konut, 1933 metrekare bahçe içerisinde 392 metrekare kullanım alanına sahip bulunuyor. Sitede çocuk oyun alanları, spor alanları, kapalı yüzme havuzu, otopark, 24 saat güvenlik var. Gayrimenkul yüzde 75 tamamlanma oranına sahip. 

Büyükçekmece Alkent 2000 Mahallesi Tulipa Evlerinde yer alan bir diğer konut ise 160 metrekare kullanım alanına sahip. Tahmini fiyatı 350 bin TL olan konut, Beylikdüzü-Büyükçekmece istikameti doğrultusunda D100 Karayolu üzerinden ilerlerken, Kıraç sapağından sağa dönülerek yaklaşık 6 km. ilerlendikten sonra, yolun sol tarafında bulunan Tulipa Evleri içinde yer alıyor. Taşınmazın yakın çevresinde 1-2 katlı lüks villa siteleri bulunuyor. Yakın çevresinde; Alkent 2000 Sitesi, Fatih Üniversitesi ve Alman Kültür Vakfı İlköğretim Okulu bulunmaktadır. 

İstanbul Küçükçekmece'de yer alan satılık fabrika binası 6 bin 100 metrekare kullanım alanına sahip bulunuyor. Tahmini fiyatı 8 milyon TL olan bina toplam 5 katlıdır.

Muğla Bodrum'da satışa çıkarılan Tripleks Müstakil Yazlık ise 140 metrekare kullanım alanına sahip bulunuyor. Tahmini fiyatı 335 bin TL olan yazlık, güvenlikli, yüzme havuzlu, araç yolları ve açık otopark alanları bulunan site içerisinde yer almaktadır. Ulaşım, Bodrum - Milas Karayolu üzerinde, Torba sapağında Torba-Yalıkavak- Göltürkbükü yoluna girilerek sağlanmaktadır. Beldeye, toplu taşıma araçları ile ulaşım mümkündür. 

Mersin Yenişehir'de satışa çıkarılan daire ise 155 metrekare kullanım alanına sahip bulunuyor. Tahmini fiyatı 95 bin TL olan konut Hürriyet Mahallesi Muhtarlığı'na, Yenişehir Belediyesi'ne, Emniyet Müdürlüğü'ne, TANSAŞ ve CarrefourSA gibi alışveriş ve aktivite imkanı sunan önemli kentsel donatılara yakın mesafede yer almaktadır.


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com


Geri Dön