Ekonomi

TEB’liler okul harcamalarından korkmayın! Dev kampanya sizleri bekliyor! İşte detaylar!

TEB emekli promosyon ödemeleri ile adından sıkça söz ettiren bankalardan biridir. TEB bu seferde sunduğu kampanyalar ile adından söz ettirmeye niyetli. TEB eğitim kurumu harcamalarına 200 Bonus veriyor. Peki, kampanyaya nasıl başvurabilirsiniz? Kampanya ayrıntıları neler? İşte bütün detayları ile TETEB bu seferde sunduğu kampanyalar ile adından söz ettiriyor

TEB pek çok kişinin tercih ettiği bankalardan bir tanesidir. TEB bu seferde sunduğu kampanyalar ile adından söz ettiriyor. TEB eğitim-okul harcamalarına 200 Bonus veriyor. Peki, kampanyaya nasıl başvurabilirsiniz? Kampanya ayrıntıları neler? İşte bütün detayları ile TEB 200 TL kampanyası...

KAMPANYAYA NASIL KATILIRIM?

Kampanyaya harcama yapmadan hemen önce CEPTETEB Mobil Uygulaması üzerinden veya KURUM yazıp 4616’ya SMS göndererek katılım sağlayabilirsiniz.

KAMPANYA AYRINTILARI NELERDİR?

TEB Kredi Kartları’nız ile 1 ile 30 Eylül tarihleri arasında eğitim kurumlarında tek seferde yapacağınız 20.000 TL ve üzeri eğitim ödemesine 200 TL Bonus kazanma fırsatı sunuyor.

Kampanyaya ait diğer bilgiler şu şekildedir; Bonus Yükleme Tarihi: 5 Ekim 2022 yapılırken, Bonus Geri Alım Tarihi: 20 Ekim 2022 tarihinde yapılır.

VakıfBank giyim ve kozmetik alışverişlerinde yüz güldürecek! VakıfBank’tan büyük kampanya!

TEB elektronik ve beyaz eşya harcamalarına doyuracak! Toplamda 150 TL Bonus fırsatı! İşte detaylar!