02 / 05 / 2024

TEB’ten bu illerde yaşayanlara tam bu kadar para yatacak!

TEB’ten bu illerde yaşayanlara tam bu kadar para yatacak!

TEB, İstanbul ve İzmir’de yaşayan müşterilerini sevindirecek bir kampanya duyurdu. İstanbul ve İzmir’de yaşayan ve GetirAraç’ı ilk kez kullanacak kişilere 200 TL indirim sağlanacağını duyuran TEB, kampanyanın detaylarını ve katılım koşullarını paylaştı.



Mobil uygulaması aracılığıyla yemek ve market ürünleri konusunda teslimat hizmeti sunan Getir ile iş birliği yapan Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) bu kapsamda yeni bir kampanya hazırladı. TEB, GetirAraç’ı ilk defa kullanacak müşterilerine 200 TL indirim yapacağını açıkladı.

 TEB’ten bu illerde yaşayanlara tam bu kadar para yatacak!

TEB, Getir ile beraber düzenlediği kampanyasını resmi internet sitesinden şu ifadelerle paylaştı:

“İstanbul veya İzmir’de ikamet ediyorsan ve dakikalık araç GetirAraç’tan ilk defa kullanım yapıyorsan bu fırsat tam sana göre! İstediğin aracı dilediğin yerden alıp, istediğin yere bırakabilir, aynı zamanda ihtiyacın kadar kullanıp, kullandığın kadarını da CEPTETEB ayrıcalığı ile 200 lira indirimli ödeyebilirsin.”

Peki, kampanyanın katılım koşulları neler? Kampanya kapsamında oluşturulan kodların son kullanım tarihi ne? İşte TEB’in Getir ile birlikte düzenlediğin kampanyasının detayları...


Geri Dön