15 / 05 / 2024

TEB’ten depoyu full’letecek efsane kampanya! TEB müşterileri benzin istasyonlarında kuyruk oluşturuyor! Acilen göz atın!

TEB’ten depoyu full’letecek efsane kampanya! TEB müşterileri benzin istasyonlarında kuyruk oluşturuyor! Acilen göz atın!

TEB ve BP istasyonlarının ortak projesi aracı olanların yüzünü güldürüyor. Akaryakıtta indirim bekleyen milyonlarca insan bu haberle akaryakıt istasyonlarının yolunu tutacak. İşte TEB’in indirim kampanyasının detayları…



TEB'DEN DEV AKARYAKIT İNDİRİMİ


Akaryakıt fiyatlarına yapılan zamlar araç sahiplerini zor durumda bırakırken bankaların indirim kampanyaları da dikkat çekiyor. TEB, aracı olan müşterilerinin yüzünü güldürecek yeni kampanyanın detaylarını paylaştı. Akaryakıt almak isteyen vatandaşlar bu haberden sonra istasyonların yolunu tutacak.

TEB ve BP işbirliği ile vatandaşlarla buluşturulan yeni akaryakıt hizmeti sürücüleri sevindirdi. Bonus üyesi olan BP istasyonları üzerinden TEB bireysel kartıyla yapılan alışverişlerde indirim hakkı kazanabilirsiniz. Kampanyaya katılım sağlamak isteyen vatandaşlar tek seferde 250 lira ve üzeri alışveriş yaparak 60 liralık indirimden yararlanabilecek.
TEB’ten depoyu full’letecek efsane kampanya! TEB müşterileri benzin istasyonlarında kuyruk oluşturuyor! Acilen göz atın!

Kampanyaya katılmak için ilk harcamalarınızdan önce SMS yolu ile başvuru yapmanız gerekiyor. SMS ile başvuru yapan araç sahipleri 50 lira TEB uygulaması üzerinden başvuru yapan müşteriler ise 60 liraya kadar indirim kazanabiliyor. Müşteriler, kartlara tanımlanan indirimleri benzin ve motorin ödemeleri için kullanabilecek.

Yükselen akaryakıt fiyatlarına rağmen müşterileri indirimli fiyatlarla buluşturmak isteyen TEB, BP istasyonlarıyla ortak bir projeye imza attı. Bonus üyesi olan BP istasyonlarından TEB bireysel kart ile yapılan 250 lira ve üzeri dört farklı alışverişlerde akaryakıtta geçerli indirim kartlara tanımlanıyor.

EKSTRA İNDİRİM HAKKI


TEB kampanyasına SMS yolu ile katılmak yerine uygulama üzerinden katılmayı tercih eden araç sahipleri ise ekstra indirim kazanacak. SMS başvurularında 50 lira, TEB uygulaması üzerinden yapılan başvurularda ise 60 lira indirim hakkı elde edebileceksiniz. Akaryakıt kampanyasına katılan araç sahipleri uygun fiyata araç depolarını full’leyecek.

TEB'in akaryakıt kampanyasına bu bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Çiftçilere müjde üstüne müjde verildi! Bu indirim tüm çiftçileri sevince boğdu!

Aile Bakanlığı’ndan müjde üstüne müjde! 2023 e-devlet 700 TL gıda yardımı başvurusu nasıl yapılır?


Geri Dön