06 / 07 / 2024

TEB’ten resmi duyuru geldi! Tam bu kadar para anında hesabınıza yatacak!

TEB’ten resmi duyuru geldi! Tam bu kadar para anında hesabınıza yatacak!

TEB, hem bünyesinde müşteri katmak hem de müşterilerinin yaptıkları alışverişlerde kazançlı çıkmasını sağlamak için yeni kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Temmuz ayının ilk kampanyasını hazırlayan TEB, kampanya kapsamında müşterilerine 250 TL hediye edeceğini duyurdu.



KAMPANYA DETAYLARI

  • Kampanya, TEB bireysel kredi kartı olmayıp,  3 Temmuz 2023 – 31 Temmuz 2023 tarihleri arasında CEPTETEB Mobil Uygulaması, CEPTETEB İnternet Şubesi ( www.cepteteb.com.tr), Şube ve Çağrı Merkezinden ilk defa asıl kredi kartı müracaatı gerçekleştiren ve müracaatı onay alan müşteriler için geçerli olacak.

  • Kredi kartı müracaatı onay alan müşteriler, CEPTETEB Mobil vasıtası ile 15 Eylül 2023 tarihine kadar kampanyaya katılım sağlayabilecek.  Kampanyaya katılım sağlanmadan gerçekleştirilen işlemler kampanya dahilinde sayılmayacak. Aynı zamanda, bu harcamalar sonrası Bonus kazanılmayacak.

TEB’ten resmi duyuru geldi! Tam bu kadar para anında hesabınıza yatacak!

  • Kampanyaya CEPTETEB Mobil uygulaması vasıtasıyla katılım sağlamak için; işlem gerçekleştirmeden önce “Kampanyalar” bölümünde “Hemen Katıl” butonuna tıklayarak katılım işleminin tamamlanması gerekecek. Kampanya, “Kampanyalar” bölümünde katılım butonuyla beraber göründükten sonra katılım sağlanması gerekecek.

  • Müracaat tarihinde TEB’te ait açık bireysel kredi kartı olan veya kampanya dönemi boyunca tahsis edilen bireysel kredi kartını iptal ettirmiş ve kart müracaatı öncesi son 90 gün içerisinde bireysel kredi kartını iptal ettirmiş müşterilerimiz kampanya kapsamında yer almayacak.

DAHA FAZLA DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

Arabası olanlar Ziraat Bankası’nın verdiği bu parayı hemen alsın!

Yapı Kredi’den para yağmuru! Temmuz ayına özel 500 TL hesaplara yatacak!

Bu parayı Denizbank’tan istemeniz için son 3 gününüz kaldı!


Geri Dön