Teknoloji

Techno Spark 8 Pro MediaMarkt'​​​​​​​ta! 13 Kasım 2022 fiyat listesi...

MediaMarkt, Tecno'nun en beğenilen akıllı cep telefonları arasında yer alan Tecno Spark 8 Pro'yu satışa sundu. Peki, Teknosa​​​​​​​'da Techno Spark 8 Pro fiyatları ne kadar? İşte 13 Kasım 2022 fiyat listesi...İndirim otomatik olarak sepette uygulanıyor

Türkiye'nin en beğenilen teknoloji marketlerinden biri olan MediaMarkt, Tecno'nun en beğenilen akıllı cep telefonları arasında yer alan Tecno Spark 8 Pro'yu satışa çıkardı! Bu kampanyadan yararlanmak için tek yapmanız gereken akıllı cep telefonunuzu MediaMarkt'ın resmi internet sitesinden sipariş vermek. İndirim otomatik olarak sepette uygulanıyor. Peki, MediaMarkt'ta Techno Spark 8 Pro fiyatları ne kadar? Techno Spark 8 Pro kaç TL? Techno Spark 8 Pro özellikleri neler? İşte 13 Kasım 2022 fiyat listesi...

6.8 inç 1080P FHD nokta ekran ve DTS stereo ses efektinin mükemmel birleşimi. Akraba düzeyinde görsel zevk sizi bekliyor. Helio G85'e ve hızlı sekiz çekirdekli işlemcisine göz atın. SPARK 8Pro, daha akıcı animasyonlar, daha hızlı uygulamalar ve daha net görüntülerle dünyayla daha hızlı bağlantı kurmanıza yardımcı olur.

Uzun yükleme süreleri sona erdi. SPARK 8Pro, Type-C 33W akıllı flaş şarj cihazıyla birlikte gelir. Yaklaşık bir saat içinde indirebilirsiniz. Cihazınızı tek bir tıklamayla kökleyin. Hatta mükemmel bir şekilde çoklu görev yapabilirler. Zayıf ağlarda bile sorunsuz bir şekilde ödün vermeyin. SPARK 8Pro, akışkan deneyimini bir adım öteye taşıyor. SPARK 8Pro 50MP ana kamera ve mükemmel görüntü işleme özellikleri, seyahat ederken, arkadaşlarınızla piknik yaparken veya dışarı çıkarken size net bir görsel dünya sunarak hayatın güzel ayrıntılarını yakalamanıza olanak tanır.

Ultra geniş açılı diyafram ve süper çözünürlüklü algoritmalarla donatılmış 8 MP Süper Net Görüş Sistemi, her ayrıntıyı yakalayan daha keskin görüntü kalitesi sunar. Görüntüyü daha net ve keskin hale getirin. Hipersegmentasyon algoritmamız, birden fazla çerçeveden veri toplar ve görüntü kalitesini ve çözünürlüğü iyileştirmek için yapay zeka modellemesini kullanır. Arkadan aydınlatmalı sahneleri çekerken bile hem parlak hem de karanlık alanlarda ayrıntıları korumak için HDR modunu etkinleştirin. Alacakaranlık, fotoğrafları veya videoları etkilemez. SPARK 8Pro'nun gece modunda, ay ışığının aydınlattığı manzara hala parlak ve nettir. Gece fotoğrafçılığı yolculuğunuza başlamak için beklemeyin. Beklemeyin, SPARK 8Pro'nuzu alın ve bir selfie çekin. Her zaman kamera önünde kendinize güvenin. 8 megapiksel portre kamerasıyla daha keskin, daha akıllı teknolojiyle kendinizi ifade edin. Hareket halindeki insanları gözlerine ve vücutlarına odaklanarak zahmetsizce yakalayın ve sabitlenmiş görüntülerle en doğal anların güzelliğini yakalayın.

TECNO SPARK 8 PRO 13 KASIM 2022 FİYAT LİSTESİ

1 - Tecno Spark 8 Pro Kg8 128Gb Akıllı Telefon Siyah Fiyatı: 4999 TL

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: https://www.mediamarkt.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 13 Kasım 2022 tarihinde saat 05:04’de yazıldı. Dolar kuru 18 lira 54 kuruş, euro 19 lira 22 kuruş, altının gramı ise 1054 lira değerindedir.

iPhone 14 Plus ''Aldın aldın'' ile A101'de! 13 Kasım 2022 fiyat listesi...
Samsung Galaxy S21 FE'de peşin fiyatına 3 taksit! 13 Kasım 2022 fiyat listesi...
Kamera parası vermeyin bu telefonlar kameraları bile geçer! 13 Kasım 2022 fiyat listesi...