29 / 04 / 2024

Tecno Camon 19 Pro Carrefour'da çok uyguna! İşte 13 Nisan 2023 fiyat listesi

Tecno Camon 19 Pro Carrefour'da çok uyguna! İşte 13 Nisan 2023 fiyat listesi

Carrefour, avantajlı ürünleri satışa sunmaya devam ediyor. Tecno Camon 19 Pro akıllı telefonlara Carrefoursa kart'a özel yüzde 22 avantajlı Nisan kapanyası ile kullanıcıya sunuluyor. Peki 13 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?



Tecno Camon 19 Pro'nun diğer özellikleri arasında bir parmak izi tarayıcısı, yüz tanıma özelliği, Android 9.0 işletim sistemi ve USB-C bağlantı noktası bulunur. Cihazın tasarımı şık ve moderndir ve yüksek kaliteli malzemeler kullanılarak üretilmiştir. Ancak, bu telefonun birkaç dezavantajı da vardır. Örneğin, cihazın işlemcisi orta seviyededir ve aynı fiyat aralığındaki diğer telefonlarla karşılaştırıldığında performansı biraz düşüktür. Ayrıca, cihazın depolama alanı microSD kart ile genişletilemez, bu nedenle kullanıcıların yeterli depolama alanı için önceden planlama yapması gerekir.


Tecno Camon 19 Pro, özellikle kamera konusunda oldukça iddialı bir akıllı telefondur. Düşük ışık koşullarında bile yüksek kaliteli fotoğraflar çekebilen yapay zeka destekli üçlü arka kamera sistemi ve 16MP ön kameraya sahiptir. Ayrıca geniş ve yüksek çözünürlüklü bir ekran, yeterli bellek ve depolama alanı ve uzun pil ömrü gibi diğer önemli özelliklere de sahiptir.

Tecno Camon 19 Pro Carrefour da çok uyguna! İşte 13 Nisan 2023 fiyat listesi

Eğer bir telefonla yüksek kaliteli fotoğraflar çekmek, oyun oynamak veya videolar izlemek istiyorsanız, Tecno Camon 19 Pro sizin için iyi bir seçenek olabilir. Ayrıca, bu telefonun uygun fiyatı, kullanıcı dostu arayüzü ve iyi performansı da satın alma kararınızda etkili olabilir.

Ancak en büyük özelliği, kameranın yapay zeka desteğiyle donatılmış olması ve düşük ışık koşullarında bile yüksek kaliteli fotoğraflar çekebilmesidir. Ayrıca, cihazın ekranının yüksek çözünürlüğü ve büyüklüğü sayesinde, video izleme ve oyun deneyimi de oldukça keyifli olabilir.

Tecno Camon 19 Pro, Tecno Mobile tarafından 2021 yılında piyasaya sürülen bir akıllı telefon modelidir. İşte özelliklerinden bazıları:


Geri Dön