28 / 04 / 2024

Tecno camon Metaverse'de! Yeni cihazları görenler gözlerine inanamadı

Tecno camon Metaverse'de! Yeni cihazları görenler gözlerine inanamadı

Tecno camon Türkiye'de büyük bir pazara sahgip oldu. Yeni çıkan akıllı telefonlarını CAMON 19 Neo, CAMON 19 ve CAMON 19 Pro’yu Decentraland’de düzenlenen Metaverse etkinliğinde tanıttı.



TECNO, dünya çapında çeşitli pazarlar için bir dizi cihaz üreten Çinli bir akıllı telefon üreticisidir. Camon 19, 2021'de piyasaya sürülen ekonomik bir akıllı telefon. 6,55 inç HD+ ekrana, MediaTek Helio G85 işlemciye ve arkada dörtlü kamera kurulumuna sahip. Android 11'de çalışır ve çeşitli renklerde mevcuttur.


İnovatif yaklaşımları ile bilinen ve Türkiye’deki teknoloji severler tarafından alakayla takip edilen TECNO, dünyada ilk defa RGBW sensörü ve G+P lens  ile yüklenip 64MP kamerasıyla gece portre resimleri kristal parlaklığında işleyebilen CAMON 19 Serisi’ni Türkiye’de hayaranları ile buluşturdu. CAMON 19 Serisi, 
gece yapılan portre resimlerin gösterdiği yüksek performansın yanında, diğer pek çok yeteneğiyle de harika bir deneyim iddia ediyor.

 Tecno camon Metaverse de! Yeni cihazları görenler gözlerine inanamadı

CAMON 19 Pro: Gece Portresi Uzmanı

Loş ışıklı yerlerde herkesi kıskandıracak berraklıkta resim ve videolar mı çekmek istiyorsunuz? TECNO CAMON 19 Pro, en ufak detayına kadar sizler için tasarlanmış bir model.

64MP bir kamerada ilk RGBW sensörü: CAMON 19 Serisi’yle birlikte 64MP’lik bir kamerada ilk kez TECNO tarafından kullanılan RGBW sensörü ananevik RGB türü sensörlerin yerini alırken, G+P lens teknolojisi de herzamanki gibi plastik lensleri, yüksek netlikteki kristal lensler ile değiştirerek kameraya ışık girişini yüzde 208 seviyesinde artırıyor.  Böylece, 64MP gece kamerası ile gece çekimleri ve loş ışıklı ortamlarda hem videoların hem de çekilen fotoğrafın parlaklığı yüksek manada iyileşiyor.


Geri Dön