26 / 05 / 2024

Tefal FV9850 Pure Max Buharlı Ütü ne kadar? 23 Şubat 2023 fiyat listesi

Tefal FV9850 Pure Max Buharlı Ütü ne kadar? 23 Şubat 2023 fiyat listesi

Tefal FV9850 Pure Max Buharlı Ütü ,üstün performanslı buhar gücü sayesinde kırışıklıkların üstesinden geliyor.Kireç lekesine son veren özelliği sayesinde uzun yıllar kullanılabiliyor.



Tefal FV9850 Pure Max Buharlı Ütü ne kadar? 23 Şubat 2023 fiyat listesi
Günlük hayatta en çok tercih edilen ürünlerden biri ütülerdir. Kırışıklıkları gidermek, daha şık görünüme sahip olmak içi ütülü kıyafetler önemlidir.Ütüler,kırışıklıkları gidermesinin yanı sıra nemli kıyafeti kurutma içinde kullanılabilir.

BUHAR GÜCÜ

Tefal’in üstün performanslı buhar gücü sunan buharlı ütüsü PURE MAX 3200W güç ile çalışır. 60 g/dk’ye kadar değişkenlik gösteren buhar çıkışı son derece etkili bir ütüleme deneyimi sunar. 290 g şok buhar çıkışı ile inatçı kırışıklıklar ortadan kalkar. 

MİKRO KİREÇ FİLTRESİ

Micro-Kireç Filtresi,çamaşırlardaki kireç lekelerine son vermek için %100 filtrelenmiş buhar gönderimi sağlar.Yepyeni özel kireç yönetim sistemi, 2’si 1 arada etki için yeni teknoloji Micro-Kireç Filtresi kullanır. Kireç bu filtre tarafından durdurulur ve çamaşırlara saf buhar verilir.   

DURİLİUM AİRGLİDE TEKNOLOJİSİ

Durilium AirGlide Teknolojisi hızlı ve kolay ütü yapmak için ideal şekilde kayma işlevi gerçekleştirir. Ayrıca etkili ütüleme için ideal buhar dağılımı sunar. 

OTOMATİK KAPANMA ÖZELLİĞİ

Ekstra güvenlik için yanlışlıkla gözetimsiz bırakıldığında ütü otomatik olarak kapanır. Dikey konumda bırakıldıysa 8 dakika sonra kendini kapatır. Tabanı yere temas halinde ya da yan durumda bırakılmışsa yalnızca 30 saniye sonra kapanır.

DAMLATMAZ TABAN

Lekesiz kumaşlar için damlatmaz taban özelliği ütülerken kumaşınıza su damlamasına ve leke oluşmasına engel olur.

Peki cihazın sahip olduğu otomatik buhar ayarı ne işe yarıyor? 


Geri Dön