09 / 05 / 2024

Tefal Mikser & Blender Set ne kadar? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Tefal Mikser & Blender Set ne kadar? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Tefal mikser ve blender set kolay bir şekilde ve kısa zamanda yüksek performans elde edebileceğiniz kişisel kullanıma uygun üründür.Yüksek motor gücü, 4 keskin bıçağı ve paslanmaz çelik gövdesi ile etkili sonuçlar ortaya koyar.



 Tefal Mikser & Blender Set ne kadar? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi
Yemeklerle arası iyi olanlar için Tefal blender seti içinde bulunan doğrayıcı seçenekleri ve çeşitli başlıkları sayesinde ürünün tüm işlevlerini kullanarak beklentilerinizi karşılayabilirsiniz.

ÜRÜNÜN ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLERİ

Tefal blender setinin sahip olduğu 1500 Watt motor gücü sayesinde zahmet göstermeden ürünleri karıştırabilirsiniz ve sonucundan maksimum performans elde edebilirsiniz.
Ürünün yapımında kullanılan malzemeler sağlık açısından rahatlıkla tercih edilebilir. Setin ayak materyali paslanmaz çelikten oluşur; karıştırma haznesi ise camdan oluşmaktadır.

Powelix Teknolojisi

Ürün 4 bıçaklı powelix bıçağına sahiptir. Powelix ise işlem yapmak istediğiniz en sert üründe bile pürüzsüzlük elde edebileceğiniz, dokusundaki kremsiliği hissedebileceğiniz ve bunlar olurken hiç zorluk çekmeyeceğiniz bir tasarımdır. En zor malzemeleri bile karıştırmaya yarayan tasarımı ile sert malzemeleri bile parçalamak için optimize edilmiş kesme açısına sahip  paslanmaz çelik bıçaklar mevcuttur.

Paslanmaz Çelik

Setin içinde bulunan başlıklar paslanmaz çelik bıçaklardan tasarlanmıştır. Bu bıçakların en büyük özelliği en sert malzemeleri bile rahatlıkla parçalayabilecek keskinliğe sahip olmasıdır. Bu başlıklar buzları bile kırabilme potansiyeline sahiptir. Setin içeriğinin geniş olması sayesinde rende, dilimleme, karıştırma, parçalama, yemekleri pürüzsüz hale getirme işlemleri kolay ve pratik bir şekilde halledilir.

Mutfaktaki nihai güç  

Tefal'in Powelix Activflow On the Go el blenderi ile hiçbir çaba harcamadan yüksek güç elde edilir.Güçlü 1500 W motorla birleştirilmiş özel Powelix Teknolojisi, her seferinde en sert malzemelerde bile olağanüstü performanslı karıştırma ve inanılmaz derecede pürüzsüz sonuçlar elde edilmesini sağlar.

Peki Hoover kurutma makinesi ne kadara satılıyor? 


Geri Dön