02 / 05 / 2024

Tekfen, 15 Ekim'de gelecek hedeflerini paylaşacak!

 Tekfen, 15 Ekim'de gelecek hedeflerini paylaşacak!

Tekfen, Tekfen Bomonti Apartmanları’nda İstanbul’un kentsel dönüşüm yaşadığı yerleşim merkezlerindeki yaşam trendlerini, gelecek dönem beklentilerini ve hedeflerini paylaşmak üzere bir sohbet toplantısı düzenleniyor



Tekfen Emlak Geliştirme tarafından, İstanbul’un ilk şehirleşme hareketlerine ev sahipliği yapmış Bomonti’de, semtin dokusuyla uyumlu olarak geliştirilen Tekfen Bomonti Apartmanları projesinde daire teslimleri Eylül itibariyle yapılmaya başlandı.


Çevresinden kopmadan modern mimarinin tüm gerekleri yerine getirilerek geliştirilen Tekfen Bomonti Apartmanları, sahip olduğu sosyal yaşam alanları ile kent merkezinde yeni bir başlangıç yapma fırsatı sunuyor.


İnşaatı tamamlanarak ev sahiplerine teslim edilmeye başlanan Tekfen Bomonti Apartmanları’nda İstanbul’un kentsel dönüşüm yaşadığı yerleşim merkezlerindeki yaşam trendlerini, gelecek dönem beklentilerini ve hedeflerini paylaşmak üzere bir sohbet toplantısı düzenleniyor. Toplantı, Tekfen Emlak Geliştirme Genel Müdürü Ömer Egesel’in katılımı ile gerçekleştirilecek.


Geri Dön