29 / 04 / 2024

Tekirdağ Süleymanpaşa yatırımlarında son durum ne?

Tekirdağ Süleymanpaşa yatırımlarında son durum ne?

Çalışmalarına hız kesmedebn devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa ilçesinde hayata geçirilen yatırımları inceledi.



Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin daha yaşanılabilir ve modern bir Tekirdağ için yatırımları son sürat devam ediyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, bu kapsamda yapımına başlanılan Süleymanpaşa ilçesi Sebze ve Meyve Toptancı Hali ile Su Ürünleri Hali, yakın zamanda vatandaşların hizmetine açılacak. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da yapımları son sürat devam eden tesislerin inşaatlarını inceleyerek Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Dairesi Başkan Vekili Sinan Türkoğlu'ndan konu ile ilgili bilgiler aldı.

"ÇALIŞMALARIMIZA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYORUZ"

Başkan Albayrak açıklamasında "Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunmak ve daha yaşanılabilir bir Tekirdağ için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Süleymanpaşa Sebze ve Meyve Toptancı Halimiz 2020 yılının Ocak ayında, Su Ürünleri Halimiz ise 2020 Balık Sezonunda faaliyetlerine başlayacaktır. Tesislerimizin vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum," şeklinde konuştu.

SEBZE VE MEYVE HALİ 4 ANA BİNADAN OLUŞUYOR

Süleymanpaşa Sebze ve Meyve Hali, hal binası, idari bina, sandık deposu ve kantar ve güvenlik binası olmak üzere 4 ana bölümden meydana geliyor. Hal binasında 30 dükkan, satış alanı ve çay ocağı yer alıyor.. İdari binada yönetici odası, zabıta birimleri, ilk yardım birimi, mescit, toplantı odası, yemekhane ve mutfak mevcut. Sandık deposu ise 30 adet depodan meydana geliyor.

 


Geri Dön