İhale

Tekirdağ'da 800 bin TL'ye satılık konut fırsatı! Ev alacaklara müjde!

Tekirdağ ili Namık Kemal Vergi Dairesi Müdürlüğü, Tekirdağ ili, Süleymanpaşa ilçesi, Hürriyet Mahallesinde yer alan konutu satıyor. İşte konutla ilgili merak edilen her şey...

Tekirdağ ili Namık Kemal Vergi Dairesi Müdürlüğü tarafından, Tekirdağ ili, Süleymanpaşa ilçesi, Hürriyet Mahallesinde yer alan konut satışa sunuluyor.

 

Tekirdağ Süleymanpaşa'da yer alan konutun satış ihalesi 15 Eyül 2022 tarihinde saat 15:00'te gerçekleştirilecek. 

Peki Tekirdağ Süleymanpaşa'da yer alan konutun fiyatı ve büyüklüğü ne kadar? İşte Tekirdağ'daki konut satışına ilişkin merak edilen tüm ayrıntılar...

Tekirdağ ili, Süleymanpaşa ilçesi, Hürriyet Mahallesinde yer alan konut, 703 ada 108 parselde konumlanıyor. Konut 2. katta yer alıyor. Taşınmaz üzerinde 5 katlı bina bulunuyor. 

Tekirdağ Süleymanpaşa'da yer alan konutun fiyatı 800 bin Türk Lirası olarak belirlendi.

İşte Namık Kemal Vergi Dairesi Müdürlüğü tarafından o konut satışına ilişkin verilen ilan metni...

TEKİRDAĞ VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI
NAMIK KEMAL VERGİ DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN 

GAYRİMENKUL SATIŞ İLANI

SATILMASINA KARAR VERİLEN GAYRİMENKULÜN CİNSİ, KIYMETİ VE SATIŞ ŞARTLARI:

1-) Tekirdağ ili, Süleymanpaşa İlçesi Hürriyet Mah. adresinde bulunan ve Süleymanpaşa Tapu Müdürlüğünün 703 Ada, 108 Parselde, mesken vasıflı taşınmazın ( 2.kat 9 nolu bağımsız bölüm ) amme alacağının tahsili için açık artırma ile satışı yapılacaktır.


2-) Taşınmaz Hürriyet mahallesinde, Müjgan Kalelioğlu caddesine ön cephesi, bir cephesi ise kar sokağa cephelidir. Bir cephesi komşu parseldeki yapı ile çevrili, diğer komşu parsel ise boş durumdadır. Taşınmaz Öğretmenler caddesine 310 mt, Çandarlızade İbrahim Paşa caddesine 350 mt, Fatih sultan mehmet bulvarına 480 mt mesafededir. Tapu kadastro, çevre şehircilik müdürlüğüne ve özel okullara yakın bir mesafededir. Taşınmaz toplu taşıma araçlarına, okul, cami, sağlık ocağına yakın bir konumdadır. (Taşınmaz üzerinde bir adet 5 katlı apartman binası bulunmaktadır.)


3-) TAKDİR OLUNAN RAYİÇ DEĞERİ: 800.000,00-TL (KDV % 8, Damga V.binde 5.69 alıcı adına tahakkuk edecek tapu harcı ve masrafları alıcıya ait olup, satış günündeki güncel oranlar geçerlidir.


4-) Artırmaya katılacaklardan, gayrimenkulün takdir edilen değerinin %7,5' i nispetinde teminat alınacaktır. Bu teminatlar 6183 sayılı Amme Alacakları Tahsil Usulü Hakkında Kanunun 10'ncu maddesinin 1 ila 4'ncü bentlerinde yazılı para, Bankalar tarafından verilen süresiz ve şartsız teminat mektupları ile sigorta şirketleri tarafından verilen süresiz ve şartsız kefalet senetleri, hazine tahvil ve bonoları veya bu senetler yerine düzenlenen belgeler ile Hükumetçe belli edilecek Milli Esham ve tahvilatlardır. (Bu esham ve tahvilatlar en yakın borsa cetvelleri üzerinden noksanıyla değerlendirilir.)

5-) Gayrimenkul satışı, 15.09.2022 PERŞEMBE günü saat: 15:00' de Atatürk Mahallesi 318.sok. No: 1 Süleymanpaşa/Tekirdağ adresinde (Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanlığı hizmet binası 4.kat) toplanacak Gayrimenkul Satış Komisyonu tarafından açık artırma yoluyla 1. ihale yapılacaktır. İlk satışta alıcı çıkmadığı veya kanuni miktara ulaşılamadığı taktirde 2. ihale, 7 gün sonra 22.09.2022 tarihinde aynı yer ve saatte yapılacaktır.

6-) Satış şartnamesi ilan tarihinden itibaren herkesin görebileceği şekilde açık olup, edinmek isteyenler mesai saatleri dahilinde Namık Kemal Vergi Dairesi Müdürlüğünden temin edebilirler. Satışa iştirak edecekler, şartnameyi görmüş ve içeriğinde yazılı hususları kabul etmiş sayılacaklardır. İlgili gayrimenkul ve satış işlemleri hakkında, yukarıda yazılı hususlar dışında bilgi almak isteyenler Namık Kemal Vergi Dairesi Müdürlüğüne müracaat edebilirler.


7-) İştirakçilerin bu teminatlarını ihale günü saat:14:00'e kadar Namık Kemal Vergi Dairesi Müdürlüğü ile Süleymanpaşa Vergi Dairesi Müdürlüğü veznelerine yatırarak vezne alındısını satış komisyonuna ibraz etmeleri gerekmektedir. Malın ihale edilmesi halinde alınan teminatın ihale bedelinden mahsup edileceği, malın alınmasından vazgeçilmesi veya bedelin tamamının ödenmemesi durumunda 6183 sayılı Kanun kapsamında doğacak yükümlülüklerin teminattan mahsup edileceği, mahsup sonrasında teminattan artan bir tutar olması halinde ise bu tutar doğrudan bütçeye irat kaydedilecektir.


8-) Gayrimenkul malın satışında verilen bedel, gayrimenkule biçilen rayiç değerin %75’ini bulmadığı ve şayet artırılan bedel amme alacağına rüçhanı olan alacakların tutarından fazlaya çıkmadığı ve yapılmış ve/veya yapılacak masrafları karşılamadığı takdirde, en çok artıranın taahhüdü baki kalmak şartıyla 7 gün daha uzatılarak 22.09.2022 PERŞEMBE günü saat :15.00'de yine aynı adreste aynı saatte tekrar artırmaya çıkarılacaktır.

9-)İş bu ilanın tapu kaydında adresi bulunmayan ilgililer ile tapu kaydında adı ve adresleri geçip de tebliğ edilemeyen ilgililere de tebliğ yerine kaim olduğu; İLAN OLUNUR

O ilde yüzde 20 indirim ve 24 taksit imkanıyla satılık 5 arsa! Arsa alacaklar dikkat! 

Edirne Belediyesi'nden büyük fırsat! 7 arsayı satışa çıkardı!

TOKİ'den Antalyalılara büyük müjde! Tam 262 ucuz konut için tarih belli oldu! Sakın kaçırmayın!