07 / 05 / 2024

Tekirova imar planı onaylandı!

Tekirova imar planı onaylandı!

Tekirova Belediyesi'nin bir süredir devam eden ve beraberinde bazı tartışmalar getiren planı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından tüm itirazlar reddedilerek onaylandı. Sıra, 18 uygulamasına geldi...



Tekirova imar planı bakanlıkça onaylandı. Daha önce askıya çıkarılan ve itirazları alınan planı değerlendiren Kültür ve Turizm Bakanlığı, tüm itirazları redderek imar planını askıdaki şekliyle onayladı. Şimdi sıra 18 uygulamasına geldi. Belediye Başkanı Yusuf Üras, Tekirova imar planının onaylandığı haberini, AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani'nin bölge ziyaretinde Tekirovalılara açıkladı.


Kemer bölgesinde imar sorununun çok fazla olduğunu belirten Üras, bölgede gerçek ve kesin anlamda imar sorununu çözen ve onaylanan tek planın Tekirova olduğunu belirtti. Milletvekili Samani de "Bugün Tekirova'nın imar sorunu ortadan kalktı. Bu bölge için büyük bir artı. Böylece Tekirova daha da değerli olacak" dedi. Samani, daha sonra Tekirova esnafı ve pazar esnafını ziyaret etti. Ziyarete AK Parti ilçe Başkanı Ferruh Derin ile AK Parti il yönetimi ve ilçe yönetimi de eşlik etti. 



Milliyet Akdeniz


Geri Dön