29 / 04 / 2024

Teknik Yapı peşinat teslimde taksit 1 yıl sonra kampanyasını başlattı!

Teknik Yapı peşinat teslimde taksit 1 yıl sonra kampanyasını başlattı!

TEKNİK Yapı, Tuzla'daki Evora İstanbul, Halkalı'daki Metropark ve Maltepe'deki Deluxia Dragos projelerinde yer alan daireler için yeni bir kampanya başlattı. Peşinat teslimde taksit 1 yıl sonra...





TEKNİK Yapı, Tuzla'daki Evora İstanbul, Halkalı'daki Metropark ve Maltepe'deki Deluxia Dragos projelerinde yer alan daireler için yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında daire almak isteyenler, peşinatı daire tesliminde, kredi taksitlerini de 1 yıl sonra ödemeye başlayacak. Alternatif isteyenler ise yüzde 10 indirimden faydalanacak. 


Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, yeni kampanyayla hem oturum hem de yatırım amaçlı daire almak isteyenlerin finansal yükünü azaltmayı amaçladıklanm söyledi. Evora İstanbul'da teslimlere Temmuz 2014'de başlayacaklarını belirten Durbakayım, Deluxia Dragos projesinde kalan son 39 daire için yüzde 10 indirimli fiyat avantajı olacağım söyledi. Tuzla'daki inşaatta sona geldiklerini belirten Durbakayım, "5 bin 73 bağımsız bölümden oluşan projede 3 bin 423 daire sahiplerini buldu. 1.550 dairenin 500'ü için ödeme kolaylığı sağlayan kampanya hazırladı. Bir ay sürecek kampanyayla daire almak isteyenler, yüzde 25 peşinat yükünden muaf olacak. Anlaşmalı banka kredilerinin taksitlerini de bir yıl sonra ödemeye başlayacaklar" dedi. 


Hürriyet Gazetesi 


Geri Dön