Konut

Teknoloji çağının evdeki oyuncakları

Bir evin olmazsa olmaz parçaları beyaz eşyalar ne kadar pahalı olurlarsa olsunlar bir şekilde evlerin kapılarından içeri girmeyi başarırlar.

Bugün gelir grubu en düşük bölgelerdeki evlere kadar giren otomatik çamaşır makinesinden davlumbaza kadar artık tek bir eksiğe bile tahammül edemiyor evler. Konforlu bir yaşamın da anahtarı sayılan beyaz eşyalara bir göz attık:

Emaye sayesinde kolay temizleniyor

Electrolux'ün kolay temizlenebilen bir emaye ile kaplı fırını kirlerin kolay çıkarılmasını sağlıyor. Yemekölçer, yemek pişirme sürecini profesyonel aşçılar gibi kontrol altında tutmayı sağlarken çocuk kilidi, emniyetli kapanma fonksiyonu ve soğutma fanı sayesinde güvenli yemek pişirmeye olanak sağlıyor. Fiyatı: 4 bin 186 TL

Temizlerken güzel koku yayıyor

Profilo'nun 2200 watt gücündeki elektrikli süpürgesi 2 litre konteyner'ı, 13 katlı filtreleme sistemi, güzel koku için dahil edilen aroma terapi tanecikleri ile temiz ve güzel kokan odalar için iyi bir tercih. Fiyatı: 378 TL

14 kişilik takımı tek seferde yıkıyor

Bosch'un iF ödüllü tasarımı Activewater bulaşık makinesi, bünyesine eklenen üçüncü çekmecesi ile klasik çatal bıçak sepeti 14 kişilik yemek takımı yıkanmasına olanak tanıyan geniş bir iç hacim sunuyor. Fiyatı: 2 bin 587 TL.

Suyu daha az tüketiyor

Teka'nın 1400 devir ve 12 programlı çamaşır Makinesi elektronik su tüketim kontrolü, gecikmeli çalıştırma ve 29 dakikalık hızlı programı ile dikkat çekiyor. Fiyatı: 2 bin 270 TL.

Jilet gibi kıyafetler için

Siemens bayilerinde satışa sunulan ütüsü yumuşak tutma yeri, kademesiz buhar ayarı, kaymayı önleyen taban ve elektrik kablosu saklama özelliği ile kusursuz kıyafetler için ideal. Fiyatı: 348 TL

Benzerlerinin yarısı kadar enerji tüketiyor

Aynı hacimdeki mevcut A sınıfı No - Frost ürünlerin yarısı kadar enerji harcayan Arçelik Siyah Orbital buzdolapları, 1 yılda harcadığı enerji ile 2 yıl boyunca çalışabiliyor.

Sabah