29 / 04 / 2024

Teknosa'dan elektrikli süpürgelere Anneler Günü kampanyası! İşte 7 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Teknosa'dan elektrikli süpürgelere Anneler Günü kampanyası! İşte 7 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Teknosa'da filtreli toz torbasız süpürgelere Anneler Gününe özel indirim yapıldı! Peki, filtreli toz torbasız süpürge fiyatları ne kadar oldu? İşte 7 Mayıs 2022 fiyat listesi...



Evindeki süpürgeyi değiştirmek isteyenler için kaçırılmayacak fırsat. Evlerde üstün bir temizlik sağlayan elektrikli süpürgeler, dikkat çeken teknik özellikleriyle fark  yaratıyorlar. Bulunduğunuz ortamı oldukça hijyenik bir hale dönüştüren bu ürünler, göz alıcı tasarımları ile de öne çıkmayı başarıyorlar. Kusursuz temizleme performansıyla ihtiyaçlarınızı tamamiyle karşılayan filtreli toz torbasız elektrikli süpürgelerle birlikte temizlik yapmak zahmetsiz bir hal alıyor. Halı veya zemin fark etmeksizin oldukça etkili bir temizlik gerçekleştirmenize olanak sağlayan filtreli toz torbasız elektrikli süpürgeler, eşsiz tasarımlarıyla da kullanıcılarının beğenisini kazanıyorlar. filtreli toz torbasız elektrikli süpürgeler, ergonomik boyutu ile evinizin herhangi bir yerinde rahatlıkla muhafaza edebilirsiniz.

Teknosa dan elektrikli süpürgelere Anneler Günü kampanyası! İşte 7 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Evdeki en büyük yardımcınız haline gelecek olan elektrikli süpürgeler, temizlik yaparken sizi çok yormaz. filtreli toz torbasız elektrikli süpürgeler, kolay kullanımı ve kalitesi ile fazlasıyla avantajlı bir ürün seçeneğidir. Eğer çalışıyor, evcil hayvan besliyor veya yoğunluktan temizliğe çok vakit ayıramıyorsanız elektrikli süpürgesatın alarak evinizde kısa sürede pratik ve etkili bir temizlik gerçekleştirebilirsiniz. Mevcut filtresiyle havadaki tozları bile içine hapsederek elektrikli süpürgeler size çok daha hijyenik bir ortam hazırlıyorlar. Astım hastası veya toza alerjisi olan kullanıcılar için son derece ideal bir seçenek olan bu süpürgeler, evinizin yıldızı olmaya hazırlar. Tek tuşla pratil minimum ses tek tuşla çıkar, tek seferde boşalt, tek tuşla çıkarılabilen ve kolay boşaltılabilen 2.2 Litrelik geniş toz haznesi sayesinde temizliğe ara vermeden bütün temizliği bitirebilirsiniz. 

Peki, Elektrikli süpürgelerin fiyatları ne kadar oldu? Özellikleri neler? İşte 7 Mayıs 2022 fiyat listesi...


Geri Dön