29 / 04 / 2024

Teknosa'dan müthiş kampanya! Çamaşır makinesi alana ütü hediye! 3 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Teknosa'dan müthiş kampanya! Çamaşır makinesi alana ütü hediye! 3 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Teknosa'dan LG çamaşır makinesi alana Philips buharlı ütü hediye! Teknosa'nın online özel yeni kampanyası ile LG marka çamaşır makinesi alanlar Philips buharlı ütüye tek kuruş ödemeden sahip olacak.  Peki, Teknosa'da kampanya ne kadar sürecek? İşte tüm detaylar...



Teknosa, LG çamaşır makinesi alan tüketicilere güzel bir fırsat sunuyor. Online özel yepyeni bir kampanyaya imza atan Teknosa, LG marka çamaşır makinesi alanlara Philips buharlı ütü hediye ediyor. 

Teknosa dan müthiş kampanya! Çamaşır makinesi alana ütü hediye! 3 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Beyaz eşyadan tüketici elektroniğine, küçük ev aletlerinden aksesuarlara binlerce ürünü tüketicilerle buluşturan Teknosa, online özel yeni bir kampanya düzenledi. Buna göre 02-14 Mayıs 2023 tarihleri arasında yapılan seçili LG marka çamaşır makinesi alışverişlerinde yaklaşık bin 300 TL değerinde olan Philips GC3929/64 Perfect Care Buharlı Ütü hediye olarak verilecek. Kampanya, sadece teknosa.com'dan yapılan alışverişlerde ve seçili LG çamaşır makinelerinde geçerli. Teknosa'da kampanya dahilinde satılan LG çamaşır makinelerinin fiyatı 15.799 TL'den başlıyor.

Kampanyadan yararlanmak için her iki ürünü de sepete eklenmesi gerekiyor. Daha sonra sepet adımında 'Sepetinize Özel Kampanyalar' kısmından "Seçili LG Marka Çamaşır Makinesi Alışverişlerinizde Philips GC3929/64 Perfect Care Akıllı Buharlı Ütü Sepette Hediye" kampanyasının seçilmesi gerekiyor. Söz konusu  adımları uygulamadan kampanyadan yararlanılamıyor. 

Peki, Teknosa'da LG çamaşır makinesi fiyatları ne kadar?  LG F4V5RYP2T Çamaşır Makinesi kaç TL? LG F0L2CRV2T Kurutmalı Çamaşır Makinesi fiyatı ne kadar? İşte kampanyada yer alan LG çamaır makineleri ve fiyatları...


 


Geri Dön