28 / 04 / 2024

TeknoSA'nın Bursa açılışına yoğun ilgi oldu

TeknoSA'nın Bursa açılışına yoğun ilgi oldu

Teknosa'nın Bursa'da genişlettiği mağazasının açılışında yoğun ilgi yaşandı



Sabah 05.00'te açılan mağazadaki indirimli ürünlerden almak isteyen vatandaşlar, dün gece saat 22.00'den itibaren mağazanın bulunduğu alışveriş merkezinin önünde beklemeye başladı.

Teknoloji marketi Teknosa, Bursa'da gelen talepler üzerine Zafer Plaza Alışveriş Merkezi'nde bulunan mağazasını genişletti. Beyaz eşya, cep telefonu, televizyon, bilgisayar, ses ve görüntü sistemleri, küçük ev aletleri, fotoğraf makinesi gibi birçok ürün açılışa özel yüzde 80'e varan indirimlerle satışa sunuldu.

Alanı 232 metre kareden bin 680 metre kareye çıkarılarak yeniden tasarlanan mağazanın sabah saat 05.00'te yapılan açılışına özel indirimli fiyatlarından faydalanmak isteyen Bursalılar, yoğun ilgi gösterdi.

Kampanyalı ürünlerden yararlanmaya çalışan Bursalılar ve çevre illerden gelen vatandaşlar, dün gece 22.00'den itibaren alışveriş merkezi önünde uzun kuyruklar oluşturmaya başladı. Teknosa görevlileri, sıra bekleyen vatandaşlara, battaniye verdi, çay ve simit ikram etti.

Saat 05.00'te tüketiciler, gruplar halinde içeriye alınmaya başladı.

İçeri alınan ilk grup, mağaza çalışanları tarafından alkışlar ve sevgi gösterileriyle karşılandı.

Açılışa özel avantajlı fiyatlarla satışa sunulan elektronik ürünler arasında en büyük ilgiyi 129 liraya satılan cep telefonu, 249 lira fiyat etiketine sahip dijital kamera ve 229 lira fiyatlı ev sinema sistemi görürken notebooklar 888, netbooklar 499 lira ve LCD TVX'ler ise 699 liradan başlayan fiyatlarla satıldı.

Açılışa özel sepetlerde tüketiciye sunulan 4,90 liralık USB bellek ve hafıza kartı, 19,90 liralık telsiz telefon ve MP3 çalar da büyük ilgi gördü.

İndirimli birçok ürün mağazanın açılmasından kısa süre sonra tükendi.

Türkiye genelinde 66 ilde 250'ye yakın mağazası ile Türkiye'nin en yaygın teknoloji marketi olan Teknosa'nın, Bursa'da toplam 8 mağazayla hizmet verdiği bildirildi.
AA

Konu ile ilgili basında yer alan diğer haberler

Teknosa'nın Bursa Zafer Plaza'daki genişlettiği mağazasının açılışına ilgi yoğun oldu.

Sabah 05.00'te açılan mağazadaki indirimli ürünlerden almak isteyen vatandaşlar, gece 22.00'den itibaren mağazanın önünde bekledi. Teknosa görevlileri, vatandaşlara, battaniye verdi, çay ve simit ikram etti. Açılışın ardından indirimli birçok ürün mağazanın açılmasından kısa süre sonra tükendi. Türkiye genelinde 66 ilde 250'ye yakın mağazası ile Türkiye'nin en yaygın teknoloji marketi olan Teknosa'nın, Bursa'da toplam 8 mağazayla hizmet verdiği belirtildi.
Star

Teknosa mağazası indirimli açıldı

Teknoloji marketi Teknosa, Bursa'da gelen talepler üzerine Zafer Plaza Alışveriş Merkezi'nde bulunan mağazasını genişletti. Dün sabah saat 05.00'te açılan mağazadaki indirimli ürünlerden almak isteyen vatandaşlar, dün gece saat 22.00'den itibaren mağazanın bulunduğu alışveriş merkezinin önünde beklemeye başladı. Beyaz eşya, cep telefonu, televizyon, bilgisayar, ses ve görüntü sistemleri, küçük ev aletleri, fotoğraf makinesi gibi birçok ürün açılışa özel yüzde 80'e varan indirimlerle satışa sunuldu. Açılışa özel avantajlı fiyatlarla satışa sunulan elektronik ürünler arasında en büyük ilgiyi 129 liraya satılan cep telefonu, 249 lira fiyat etiketine sahip dijital kamera gördü.
Radikal


Geri Dön