05 / 05 / 2024

Tekzen 44. mağazasını Safranbolu'da açtı!

Tekzen 44. mağazasını Safranbolu'da açtı!

"Her ilde bir Tekzen" sloganıyla yola çıkan Tekzen, Safranbolu'da 44. mağazasını açtı 



Tekzen'in şimdiki durağı; Arnavut kaldırımlı sokakları, yüzlerce yıllık yöresel evleri, meşhur safranı ve lokumuyla Batı Karadeniz'in cenneti Safranbolu. Tekzen, sosyal sorumluluk kapsamında,"eğitime yüzde yüz destek" projesi ile şimdi de Safranbolu'da, zihinsel engelli çocuklarımızın okullarına destek oldu... 

Şimdiden Batı Karadeniz'e yeni bir renk getiren Tekzen Safranbolu Mağaza açılışı; geçtiğimiz hafta sonu (12 Şubat Cuma) gerçekleşti. Safranpark AVM'de hizmet veren Tekzen'in açılışı, yine sürpriz hediyeler ve güzel görüntülere sahne oldu. 2010 yılı sonu itibariye "Express" ve normal mağaza sayısını toplamda 100'e tamamlamayı hedefleyen Tekzen, bu hafta sonu da Eskişehir'de 45. mağazasını açacak. Tekzen, tam gaz mağaza açmaya devam ederken, Türkiye ekonomisine de ciddi anlamda iş istihdamı yaratıyor. 

EĞİTİME YÜZDE YÜZ DESTEK!

Tekzen, her mağaza açılışı öncesinde gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri kapsamında şimdi de Safranbolu'da bir eğitim merkezinin destekçisi oldu. Tekzen, Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden aldığı bilgilerin doğrultusunda; 6-15 yaşları arasında ileri derecede zihinsel engelli çocukların eğitim gördükleri Safranbolu Hasan Gemici Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi'nin ihtiyaçlarını giderdi. Eğitimin öneminin farkında olan Tekzen, "yüzde yüz eğitime destek" sloganıyla, mağaza açılışı gerçekleştirdiği illerin köy okullarına ya da ilçe okullarına desteğini sürdürmeye devam edecek.
Bugün

Geri Dön