06 / 05 / 2024

Tekzen, 47. mağazasını Malatya'da açtı!

Tekzen, 47. mağazasını Malatya'da açtı!

Malatya Makro Avm'nin içinde, 4 bin 500 m2'de hizmet veren Tekzen, "yüzde yüz eğitime destek" projesi kapsamında da Malatya'da eğitim veren köy okullarının kitaplıklarını temin etti



Son olarak Karaman, Gelibolu ve Samsun'da mağaza açan Tekzen, hafta sonu 47. mağazasını Malatya'da açtı. Malatya Makro Avm'nin içinde, 4 bin 500 m2'de hizmet veren Tekzen, "yüzde yüz eğitime destek" projesi kapsamında da Malatya'da eğitim veren köy okullarının kitaplıklarını temin etti. Tekzen, her mağaza açılışında olduğu gibi Malatya'da da Tema Gönüllüleri'ni ağırladı.

Son dönemde mevcut mağazalarını yenileyerek ve büyüterek dikkat çeken Tekzen, Türkiye'nin dört bir yanında, tam gaz mağaza açmaya devam ediyor. Tekzen, şimdi de 47. mağazasını Malatya'da açtı. Tekzen Malatya mağaza açılışı; Makro Avm'nin içinde, 22 Ekim Cuma, halkın yoğun ilgisiyle gerçekleşti. Türkiye genelinde 29 ilde, Express Mağazaları'yla birlikte toplam da 58 mağazaya ulaşan Tekzen'in Malatya Mağaza açılışı; Tekzen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gigin, Tekzen Genel Müdürü Yardımcısı Hidayet Birtane ve Tekzen Pazarlama Müdürü Toygar Barut'un katılımıyla gerçekleşti. Diğer mağaza açılışlarında olduğu gibi Malatya'da da Tema Temsilcileri'ni ağırlayan Tekzen, bu tür projeleriyle çevre-doğa bilincini daha da arttırmayı hedefliyor.

EĞİTİME YÜZDE YÜZ DESTEĞİN DURAĞI; MALATYA

Açılışta konuşma yapan Tekzen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gigin; "15 yıl önce, yüzde yüz yerli sermaye ile çıktığımız bu yolculukta sloganımız 'Her ilde bir Tekzen'di. Hedefimizde Anadolu'daki müşterilerimize ulaşmak vardı. Şimdi ne mutlu bize ki Doğu Anadolu'nun kayısı cenneti, Bereketli toprağı Malatya'da 4.500 m2'lik bu mağazamızla hizmet veriyoruz. Mağazada yaklaşık 80 kişiye ekmek verebildiğimiz için çok mutluyuz. Tekzen, mağaza zincirini genişletmeye devam edecek demiştik bu yılın başında, buna istinaden 29 Ekim Cuma günü, Konya'da ikinci mağazamızı Ereğli'de açacağız. Bir sonraki durağımız ise 5 Kasım Cuma, Bodrum Yalıkavak. Tekzen, yıl sonunda kadar "Express" ve normal Tekzen mağazaları açmaya devam edecek." dedi. Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekzen, "Türkiye için daha iyi bir gelecek" hedefinde birçok projeye imza atıyor. Marka olmanın bilincinde gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle de "çevreye, kültür-sanata ve eğitime" yüzde yüz desteğini sürdüren Tekzen; bugünlerin çocukları, geleceğin büyüklerine bırakılacak kültür ve eğitimin öneminin de farkında! Bu nedenle de "eğitime yüzde yüz destek" adı altında mağaza açtığı illerin köy okullarına ve ihtiyacı olan kurumlarına sponsor oluyor. Tekzen'in sosyal sorumluluk projesi kapsamında geçtiğimiz yıl başlattığı "eğitime yüzde yüz destek" kampanyası, bu yıl da mağaza açtığı illerde devam ediyor. "Yüzde yüz eğitime destek" kampanyasının şimdiki durağı; Malatya... Tekzen, Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden aldığı bilgilerin doğrultusunda Malatya'da eğitim veren "ilköğretim okulları"nın kitaplıklarını yaptırdı. 
Haberler.com


Geri Dön