03 / 05 / 2024

Telefonunuzun pili hemen bitsin istemiyor musunuz? Bu 10 uygulamayı silin

Telefonunuzun pili hemen bitsin istemiyor musunuz? Bu 10 uygulamayı silin

Pil, akıllı telefonların kullanıcıların en çok endişelendiği yönüdür. Bu uygulamalar pili tükettiği için bu çok zorlayıcı olsa da, cihaz açılır  açılmaz enerji tüketimini azaltmanın ve pil ömrünü artırmanın farklı yollarını düşünmeye başlıyoruz. işte size seçenekler.



Her zaman başarılı olmasalar da, akıllı telefonun pilini olabildiğince uzatmak için çeşitli adımlar atmaya alışkınız. Öncelikle, artık hangi uygulamaların bu açıdan en tehlikeli olduğunu bildiğimiz için. Çünkü sadece kullanımları ile enerjiyi tamamen tüketirler.

Pilinizi en çok tüketen 10 uygulama

Google Play Store'da Android cihazınız için sayısız uygulama bulunmaktadır . Her şey için hizmetler var, ancak genel olarak kullanıcılar aynı popüler uygulamaları indirme eğiliminde. Ancak, akıllı telefonunuzdaki bataryaya en iyi şekilde bakmak için. İndirmekten veya daha az kullanmaktan kaçınmanız gereken bazıları var.

Dikkatli olun, bu uygulamalardan bazıları oldukça yardımcı olurken ve akıllı telefonlarımıza yüklenmesi gerekirken, diğerleri halihazırda pil sorunu yaşayanlar için felaket olabilir. Bu yüzden onlara gerçekten ihtiyaç duyup duymadığınızı inceleyin. En çok enerji tüketen uygulamaların listesi şu şekilde:

Fitbit
uber
Skype
Facebook
Airbnb
instagram
Tinder
Bumble
Snapchat
Naber

Telefonunuzun pili hemen bitsin istemiyor musunuz? Bu 10 uygulamayı silin

Bu verileri derleyen kuruluş , bir araştırma şirketi olan pCloud'dur . Bunu başarmak için cihazın pilini en çok kullanan uygulamaların bir listesini oluşturdular. Ve nihai sonuç burada gösterilir. Bu platformlar ne kadar harika olursa olsun, varlığa göre pil ömrünü gerçekten çok etkiliyorlar.

Aslında, bunlar çok popüler uygulamalardır ve telefonunuzda birden fazla olabilir. Pilin bir kısmını arka planda kullanmaya devam edebildikleri için, özellikle geçmişte pil sorunları yaşadıysanız, sık kullanmıyorsanız bir kısmından kurtulmanız daha uygun olabilir.

 


Geri Dön