29 / 04 / 2024

Tema İstanbul Halkalı Evleri!

Tema İstanbul Halkalı Evleri!

Firma: Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur

Proje: Tema İstanbul

Tema İstanbul Halkalı Evleri İstanbul Avrupa yakası Halkalı bölgesinde inşa ediliyor. Projede daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi...



İstanbul Avrupa yakası Halkalı bölgesinde konumlanan Tema İstanbul, 3 bin 340 adet daireden oluşuyor. Tema İstanbul Halkalı Evleri Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur ortaklığıyla yaşama geçiriliyor.


Tema İstanbul Evleri kapsamında  Tema World Eğlence Merkezi, Tema Mall Alışveriş Merkezi ve Tema Plaza gibi bölümler bulunuyor.  Tema İstanbul  Halkalı fiyat listesi kapsamında metrekaresi 3 bin 200 TL'den başlangıç gösteriyor.


Satış sürecine devam edilen Theme İstanbul Evleri projesi 1,5 milyon alan üzerinde yükseliyor. Theme İstanbul örnek daire resimlerine www.temaistanbul.com adresinden ulaşabilirsiniz.


Tema İstanbul Halkalı Evleri projesinde  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut alternatiflerine yer veriliyor. Tema World Eğlence Merkezi'nde Bir Eski İstanbul, Ortadoğu ve Uzakdoğu konseptleri ile hazırlanmış eğlence ve oyun alanları mevcut.


Teslimlerin 2016 yılında yapılması öngörülen Theme İstanbul 'da; 1+1 dairelerin alanları 53,11 metrekare, 2+1 dairelerin alanları 88,95 metrekare, 3+1 dairelerin alanları 107 metrekare, 4+1 dairelerin alanları 141,67 metrekare olarak belirlendi.


Banka kredisi kullanılan Tema İstanbul Halkalı Evleri projesinde; meyve bahçeleri, yüzme havuzları, tenis kortu, basketbol sahası, voleybol sahası, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, yürüyüş yolları, fitness center, sauna, buhar banyosu yer alıyor.


Tema İstanbul ulaşım;


Tema İstanbul Halkalı Evleri!


Halkalı Tema İstanbul iletişim;

Telefon : 0212 970 00 00 

Web adresi : www.temaistanbul.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön