29 / 04 / 2024

Tema İstanbul'a yoğun ilgi devam ediyor!

Tema İstanbul'a yoğun ilgi devam ediyor!

Türkiye'nin en büyük 'özel sektör' gayrimenkul projelerinden biri olan ve lansman döneminde rekor talep alan Tema İstanbul'a yoğun ilgi devam ediyor. Satışa sunulduğu ilk haftada 1.057 dairesi satıldı...





TÜRKİYE'nin en büyük 'özel sektör' gayrimenkul projelerinden biri olan ve lansman döneminde rekor talep alan Tema İstanbul'a yoğun ilgi devam ediyor. 


Satışa sunulduğu ilk haftada 1.057 dairesi satılan projede en çok küçük daireler talep görüyor. Mesa, Avrupa Konutları, Öztaş ve Kantur-Akdaş Ortak Girişim Grubu tarafından Atakent'te projelendirilen Tema İstanbul, 1.5 milyon metrekare alan üzerinde 2 müyar dolarlık yatırımla hayata geçiriyor. Türkiye'nin master plana sahip ilk özel projesi olan Tema istanbul'da 3.614 konut, Türkiye'nin en büyük temalı eğlence parkı, ticari alanlar, oteller, residanslar, sosyal yaşam ve etkinlik alanları ile İstanbul'a yeni bir yaşam merkezi bulunuyor. 

16 BİN NÜFUSLU ŞEHİR Tema İstanbul'un tüm proje alanında 16 bin kişilik nüfüs oluşacak. Tema İstanbul'da daireler 24 ayda teslim edilecek. Ortalama metrekare fiyatı ise 3.400 TL. 400 milyon dolarlık yatırımla inşa edilecek eğlence parkının ise yüda 3 milyon ziyaretçiyi ağırlaması bekleniyor. 


Hürriyet Gazetesi


Geri Dön