14 / 05 / 2024

Tema İstanbul avrupa konutları

Tema İstanbul avrupa konutları

Türkiye'nin en büyük 'özel sektör' gayrimenkul projelerinden biri olan ve lansman döneminde rekor talep alan Tema İstanbul'a yoğun ilgi devam ediyor. Satışa sunulduğu ilk haftada 1.057 dairesi satıldı...

Tema İstanbul 2 ve Tema World lansmanı 15 Aralık'ta!

Mesa, Artaş, Kantur - Akdaş Ortaklığı’nda hayata geçirilen Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük özel sektör gayrimenkul projesi Tema İstanbul’un, merakla beklenen Tema İstanbul 2 ve Tema World Projeleri 15 Aralık'ta görücüye çıkıyor.

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde Tema İstanbul’a altı ödül!

Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük gayrimenkul projesi Tema İstanbul, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde altı ödüle adını yazdırdı. İlk etabında yaşamın başladığı Tema İstanbul ile bugüne dek inşaat sektöründe birçok ilke imza atıldı...

Tema İstanbul'a Avrupa'dan 'En İyi Konut' ödülü!

Tema İstanbul, 6 ödülle döndüğü European Property Awards’ın ardından ana organizasyon olan International Property Awards’da da ödüle layık görüldü...

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nden Tema İstanbul'a 6 ödül!

Türkiye ve Avrupa’nın en büyük gayrimenkul projesi olan Tema İstanbul, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nden 6 ödüle layık görüldü.

Tema İstanbul Bahçe'nin lansmanı yapıldı! Metrekaresi 5 bin 200 TL!

Mesa, Artaş, Kantur - Akdaş, Öztaş ortaklığı tarafından hayata geçirilen Türkiye ve Avrupa’nın en büyük özel sektör karma projesi Tema İstanbul’un ikinci etabı olan Tema İstanbul Bahçe'nin lansmanı yapıldı.

Tema İstanbul'a yaz avantajlarla başladı!

Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük gayrimenkul projesi Tema İstanbul’a yaz avantajlarla geldi. Gerçekleştirdiği ‘ilk’ler ve ‘en’lerle rekorlara imza atan projede hemen teslim daireler yüzde 5 Peşin ve 506.000 TL’den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor.

Sinem Yavuz Gürsoy Tema İstanbul'a satış müdürü oldu!

Avrupa Konutları'nın efsane satış takımından Sinem Yavuz Gürsoy Tema İstanbul projesine satış müdürü oldu.

Tema İstanbul Köprüsü ve bağlantı yan yolları açıldı!

Mesa, Artaş Avrupa Konutları, Öztaş, Kantur Akdaş ortaklığının yaklaşık 100 milyon lira yatırımla inşasına başladığı Tema İstanbul Köprüsü ve bağlantı yan yolları açıldı.

Tema İstanbul Köprüsü yarın açılıyor!

Tema İstanbul’un yatırımcıları TEM trafiğine çözüm oluyor. Mesa, Artaş – Avrupa Konutları, Öztaş, Kantur – Akdaş ortaklığının yaklaşık 100 milyon TL yatırımla inşasına başladığı Tema İstanbul Köprüsü ve bağlantı yan yolları yarın açılıyor.

Tema İstanbul'un yatırımcıları TEM trafiğine çözüm oldu!

Tema İstanbul’da bir ilke daha imza atılıyor. Tema İstanbul’un yatırımcılarından Mesa, Artaş – Avrupa Konutları, Öztaş, Kantur – Akdaş ortaklığının yaklaşık 100 milyon TL yatırımla inşasına başladığı bağlantı yolu bölgenin trafik sorununa çözüm olacak.

Tema İstanbul yılbaşı etkinliği 29 Aralık'ta!

Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük özel sektör gayrimenkul projesi Tema İSTANBUL, yeni yılı Tema İstanbullularla kutluyor.Tema İSTANBUL meydanında düzenlenecek yeni yıl etkinliği 29 Aralık 2015 Salı günü gerçekleşecek.

Tema İstanbul Atakent satılık daire!

Daire alanlarının 68 metrekareden başladığı proje İstanbul Avrupa Yakası Halkalı Atakent' te yülseliyor. Tema İstanbul Atakent satılık daire fiyatlarI kata ve cepheye göre değişiyor.

Tema İstanbul örnek daireler!

Tema İstanbul Rezidans 2 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. Çeşitli sosyal alanların sunulduğu proje İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da yükseliyor. İşte Tema İstanbul örnek daireler...

Tema İstanbul avrupa konutları Haberi

Tema İstanbul avrupa konutları



TÜRKİYE'nin en büyük 'özel sektör' gayrimenkul projelerinden biri olan ve lansman döneminde rekor talep alan Tema İstanbul'a yoğun ilgi devam ediyor. 


Satışa sunulduğu ilk haftada 1.057 dairesi satılan projede en çok küçük daireler talep görüyor. Mesa, Avrupa Konutları, Öztaş ve Kantur-Akdaş Ortak Girişim Grubu tarafından Atakent'te projelendirilen Tema İstanbul, 1.5 milyon metrekare alan üzerinde 2 müyar dolarlık yatırımla hayata geçiriyor. Türkiye'nin master plana sahip ilk özel projesi olan Tema istanbul'da 3.614 konut, Türkiye'nin en büyük temalı eğlence parkı, ticari alanlar, oteller, residanslar, sosyal yaşam ve etkinlik alanları ile İstanbul'a yeni bir yaşam merkezi bulunuyor. 

16 BİN NÜFUSLU ŞEHİR Tema İstanbul'un tüm proje alanında 16 bin kişilik nüfüs oluşacak. Tema İstanbul'da daireler 24 ayda teslim edilecek. Ortalama metrekare fiyatı ise 3.400 TL....