28 / 04 / 2024

Tema Park Halkalı Evleri!

Tema Park Halkalı Evleri!

Firma: Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur

Proje: Tema İstanbul

Tema Park Halkalı Evleri kapsamında yer alan dairelerin alanları 53 metrekareden başlıyor ve 141 metrekareye kadar yükseliyor. Projede yer alan konutlar 2016 yılında teslim edilecek



Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur tarafından inşa edilen  Tema İstanbul  projesi, Küçükçekmece'de Halkalı Atakent Bölgesi içinde hayata geçiriliyor. 


Tema Park Halkalı Evleri satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede toplam arsa alanı 1.5 milyon metrekare olarak belirlendi. 


 Tema Park Halkalı Evleri!


Tema Park Halkalı Evleri kapsamında konutlar, alışveriş alanları ile eğlence alanları bulunuyor. Tema Park Halkalı Evleri kapsamında Tema İstanbul AVM alanı, Tema World alanı ve Tema Plaza alanı bulunuyor. 


Tema Park Halkalı Evleri teslim tarihi 2016 olarak belirlendi. Tema Park Halkalı Evleri kapsamında yer alan konutların alanları 53 metrekareden başlıyor ve 141 metrekareye kadar yükseliyor. 


Tema Park Halkalı Evleri satış fiyatları metrekare birim olarak 3 bin 200 liradan başlıyor. Tema Park Halkalı Evleri kapsamında toplam 3 bin 610 konut yer alıyor. 


Tema Park Halkalı Evleri iletişim

Telefon : 0212 970 00 00 

Web adresi : www.temaistanbul.com

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön