30 / 04 / 2024

Temel Karadeniz Soyak Olympiakent Bahar Şenliği'ne katıldı!

Temel Karadeniz Soyak Olympiakent Bahar Şenliği'ne katıldı!

Soyak Olympiakent sakinleriyle bir araya gelen Başkan Temel Karadeniz, site sakinlerine iyi eğlenceler dileyerek, “Komşuluk öldü diyenlere inat, Soyak Olympiakent sakinleri yaza merhaba demek için Haluk Levent konserinde toplanmış" dedi




Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Soyak Olympiakent Yaza Merhaba Konseri’ne katıldı. Düzenlenen şenlikte ünlü sanatçı Haluk Levent site sakinlerine unutamayacakları bir konser verdi. Haluk Levent’in hareketli parçalarıyla eğlenceli dakikalar geçiren vatandaşlar, şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.


BAŞKAN KARADENİZ İSTEDİ, ELFİDA’YI OKUDU

Site sakinlerinin geniş katılımıyla gerçekleşen Bahar şenliğine Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz de katıldı. Elfida şarkısını kendisinden isteyen Karadeniz’i kırmayan Haluk Levent, Elfida ve  Ankara  gibi en sevilen parçalarını seslendirdi.


“KOMŞULUK ÖLDÜ DİYENLERE İNAT”

Soyak Olympiakent sakinleriyle bir araya gelen Başkan Temel Karadeniz, site sakinlerine iyi eğlenceler dileyerek, “Komşuluk öldü diyenlere inat, Soyak Olympiakent sakinleri yaza merhaba demek için Haluk Levent konserinde toplanmış. Bu bizi çok mutlu ediyor. Belediye Başkanınız olarak size en iyi hizmeti verebilmek için elimden geleni yapacağım” dedi. Karadeniz daha sonra site sakinlerinin öneri ve görüşlerini dinleyerek vatandaşlarla teker teker ilgilendi.

Soyak Olympiakent sakinleri ise Başkan Temel Karadeniz’le buluşmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.



Küçükçekmece Belediyesi


Geri Dön