30 / 04 / 2024

Temelsan Gloriapart Üçyol Projesi ile devleşiyor!

Temelsan Gloriapart Üçyol Projesi ile devleşiyor!

İzmir'in köklü firmalarından Temel İnşaat, 1971 yılından bugüne dek dönemin modern çizgilerini inşaatlarına taşıyarak gerçekleştirdiği projelerle sektörde adından söz ettiriyor. Temelsan Gloriapart Üçyol Projesi ile devleşiyor...



İzmir'in köklü firmalarından Temel İnşaat dönemin modern çizgilerini inşaatlarına taşıyarak gerçekleştirdiği projelerle sektörde adından söz ettiriyor. İlk konut projesi 42 yıl önce firmanın kurucusu Cemal Temel tarafından hayata geçirildi. 


Aile şirketi özelliğiyle ikinci ve üçüncü kuşaklarca bugünlere taşınan Temel İnşaat yarattığı 'Gloria' markasıyla İzmir'de kendisine sağlam bir yer edindi. Gloria Residence, Gloriapark Sahilevleri ve Gloriapart Üçyol projeleri firmanın önde gelen projeleri arasında yer alıyor. Narlıdere bölgesine, konsept projeleriyle imzasını atan Temelsan, öngörü sahibi yöneticileri ve ekibiyle konut sahibi olmak isteyenlere cazip fırsatlar sunuyor. Gloriapart Üçyol Projesi ile çalışmalarına devam eden Temelsan, şehir merkezine de adını altın harflerle yazacak. 


Temelsan adıyla başarıdan başarıya koşan 

firmanın temelleri 'aile' harcıyla atıldığından olsa gerek konut sahibi olmak isteyenlere güven veriyor. Yönetim Kııııılu Başkanlığı Zeki Temel tarafından yiirütelen firma, dünden bugüne inşaatlarına aralıksız devam etmiş olup, yapsat binlerce konut üreterek marka projelerle sektöründe öncü olmuştur. 


Sıfır faiz, esnek ödeme imkaııı sunuluyor Kimlikli projeler üreten firma, şehir merkezine yakınlaştı ve yine Gloria kalitesini içinde barındıran 89 dairelik Gloriapart Üçyol Projesi'ni hayata geçirmeye koyuldu. Sosyal donatıları ve lokasyonu ile beğeni toplayan projenin, 21 dairelik etabı geçtiğimiz ay alıcılarına teslim edildi. İkinci ve hala çalışmaları devam eden 68 dairelik etap da yükselmeye devam ediyor. 


'Önce insan' felsefesiyle gerçekleştirilen projede; 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak muhtelif daireler bulunmakta. Fiyat yelpazesi çok geniş, anlaşmalı olduğu bankalar sayesinde, inşası devam eden ve biten 1. etap ile ilgili özel kredi oranlan sunuluyor. Bunun haricinde 2'inci etap ile ilgili sıfır faiz, özel kredi oranlan ya da müşteriye özel esnek ödeme planı gibi seçeneklerin de mevcut olduğu projede, daire fiyatlarının 200 bin-375 bin TL arasında olduğu belirtildi. Örnek daire ziyareti için tanıtım ofisi Pazar günleri de açık. 


Gözlem


Geri Dön