06 / 05 / 2024

Temmuz ayına girer girmez BMW 1 Serisi’ne tam 115 bin TL zam geldi!

Temmuz ayına girer girmez BMW 1 Serisi’ne tam 115 bin TL zam geldi!

BMW, temmuz ayının ilk gününden fiyat listesini güncelledi ve 1 Serisi’ne 115 bin 100 TL zam geldiğini duyurdu. Temmuz ayı kapsamında yeni fiyatlarını resmi internet sitesinden yayımlayan BMW, 1 Serisi’nin yeni fiyatını ya paylaştı.



Çağdaş tasarım dili, verimli dizel ve benzinli motor seçenekleri ile hayran bakışları üzerine çeken bu araç, aynı zamanda en yeni yürüyen aksam teknolojileri ile dinamik ve çevik bir kullanım tecrübesini garanti ediyor. 

GENÇ, HAVALI VE ŞEHİRLİ BİR OTOMOBİL

Kompakt oranları, akıcı tavan çizgisi ve çarpıcı dinamik çizgileri ile beraber, daha ilk bakışta çeviklik ve kullanım keyfi vaat ediyor. Çağdaş ve ince düşünülmüş iç mekanı, misafirlere her zamankinden daha fazla alan sağlıyor.

Temmuz ayına girer girmez BMW 1 Serisi’ne tam 115 bin TL zam geldi!

Bu otomobil, hayranlık dolu bakışları üzerinde toplamaya hazır. Modern dizayn dili, daha ilk bakışta ayırt edilmesini sağlar. Aynı durum, çağdaş bir atmosfere sahip ve premium kalitesi ve ferahlığı ile beraber ilham veren iç dizayn için de geçerlidir. Verimli dizel ve benzinli motor seçenekleri ve en yeni yürüyen aksam teknolojileri, dinamik ve çevik bir sürüş tecrübesini garanti ederken yenilikçi teknolojiler ve sürüş asistan sistemleri istediğiniz yere her daim güvenli ve konforlu bir biçimde ulaşmanızı sağlar. 

Peki, BMW 1 Serisi’nin teknik özellikleri neler? Temmuz ayı fiyatı ne kadar? İşte detaylar...


Geri Dön