27 / 04 / 2024

Tenenbaum Ailesi filminin ünlü evi 20 bin dolara kiraya verilecek!

Tenenbaum Ailesi filminin ünlü evi 20 bin dolara kiraya verilecek!

2001 yapımı olan ve Wes Anderson’ın yönetmenliğini üstlendiği, birçok ünlü oyuncunun da rol aldığı Royal Tenenbaums (Tenenbaum Ailesi) filminde kullanılan, New York'taki konut 20 bin dolar bedelle yeni kiracısını bekliyor.



2001 yapımı olan ve Wes Anderson’ın yönetmenliğini üstlendiği, birçok ünlü oyuncunun da rol aldığı Royal Tenenbaums (Tenenbaum Ailesi) filminde kullanılan konut çekimler sonrasında yeniledi ve yeni kiracısına kavuşmak için bekliyor.

Sözcü'de yer alan habere göre filmde; Gene Hackman, Bill Murray, Alec Baldwin, Gwyneth Paltrow, Ben Stiller, Luke Wilson, Owen Wilson, Anjelica Huston ve Danny Glover gibi birçok başarılı oyuncu rol aldı.

Tenenbaum Ailesi filminin ünlü evi 20 bin dolara kiraya verilecek!

Jacob D. Butler'ın yenilediği ve Adolph Hoak tarafından dizayn edilen 339 Manastır Bulvarı’nda konumlanan 6 bin metrekare büyüklüğe sahip gayrimenkul, ABD’li avukat Charles H. Tuttle’a ait bir mülktü. 

Anderson’a göre, o ve ekibi konutu keşfettiğinde, ilk sıralarda boştu; fakat 460 bin dolar bedelle satılmıştı. Alıcı Willie Woods, Anderson’ın gayrimenkulü altı aylık süre ile kiralamasına izin verdi.

Anderson, filmin vizyona girdiği süreçte Observer’daki röportajında, “Basmakalıp olmayan bir New York evi olması gerekiyordu” diyerek mülkü anlattı. 

6 yatak odası, dört buçuk banyo, bir oturma odası, bir yemek odası, bir hizmetli mutfağı, bir şefin mutfağı ve bir bahçesi bulunan mülkte, asansör de yer alıyor. Anderson ve ekibi, filmin çekimlerinde konutun duvarlarını ve salonunu birçok tuhaflık ve karakter ayrıntısıy ile süsledi. 

Tenenbaum Ailesi filminin ünlü evi 20 bin dolara kiraya verilecek!

Ayrıca, The Royal Tenenbaums’un 20. yıl dönümüne özel canlı ve sanal olarak bir etkinlik de yapılacak.

Şimdilerde ev için kiralık ilanı çıktı. Tasarımıyla ünlü yönetmen dahil birçok kişinin ilgi odağı haline gelen New York'ta bulunan ev, 20 bin dolar bedelle yeni kiracısını bekliyor.

Sıla Gençoğlu-İlker Kaleli Datça'dan ev kiraladı! 


Geri Dön