Teknoloji

Teno Pova 4 ve Tecno Pova 4 Pro fiyatları ne kadar? 30 Ocak 2023 fiyat listesi...

TECNO, merakla beklenen yeni telefonu POVA 4 ve POVA 4 Pro’yu Meteor Gri, Lav Turuncusu ve Siber Mavi olmak üzere üç renk seçeneğiyle ile geçtiğimiz günlerde satışa çıkardı. Peki, Teno Pova 4 ve Tecno Pova 4 Pro fiyatları ne kadar? İşte 30 Ocak 2023 fiyat listesi... Peki, Teno Pova 4 ve Tecno Pova 4 Pro fiyatları ne kadar? İşte 30 Ocak 2023 Teno Pova 4 ve Tecno Pova 4 Pro fiyat listesi

Türkiye’de yatırımlarını giderek artıran TECNO, merakla beklenen yeni telefonu POVA 4 ve POVA 4 Pro’yu Meteor Gri, Lav Turuncusu ve Siber Mavi olmak üzere üç renk seçeneğiyle ile geçtiğimiz günlerde satışa çıkardı. Peki, Teno Pova 4 ve Tecno Pova 4 Pro fiyatları ne kadar? İşte 30 Ocak 2023 Teno Pova 4 ve Tecno Pova 4 Pro fiyat listesi...

 

TECNO POVA 4

Tecno Pova; daha ince, daha şık ve daha ergonomik bir tutma yeri, 6,82 inç 90 Hz HD ekran, MediaTek Helio G99 işlemci, 128 GB depolama, sizi yarı yolda bırakmayacak 6000mAh pil kapasitesi ve 8GB (13GB’a yükseltilebilir sanal RAM) RAM ile kullanıcılarını karşılıyor.

Pova 4, 90 Hz ekran yenileme hızı ve 180 Hz dokunmatik yenileme hızıyla da çok daha duyarlı bir deneyim vadediyor. Ayrıca asimetrik çift hoparlör ve DTS ses teknolojisi sayesinde başarılı bir stereofonik ses sunuyor.

POVA 4 tarafından desteklenen ve 6nm teknolojisi ile üretilen 8 çekirdekli MediaTek Helio G99 işlemci, gelişmiş oyunlarda bile mükemmel performans sunarken, 13 GB'a kadar genişletilebilen 8 GB RAM (sanal), donanım jiroskopik işlevi ve iki oyun motoru (Panther Engine 2.0 + Hyper Engine 2.0) da oyun deneyimini iyileştiriyor. Bu POVA 4 oyun motorları, telefonunuzun oyun içi optimizasyonunu oyun deneyiminize göre özelleştirerek size benzersiz bir deneyim sunar.

Ek olarak TECNO, tüm bu oyun deneyimi boyunca telefonunuzu serin tutmak için katmanlı bir grafit ısı dağıtma sistemi geliştirmiştir. Son derece etkili soğutma sağlayan sistem, uzun oyun seansları sırasında pil sağlamaktan daha fazlasını yapar. Ayrıca anakart veya ekranın aşırı ısınması gibi durumların önüne geçerek telefon ısınma sorunlarını da ortadan kaldırır.

TECNO POVA 4 PRO

TECNO POVA 4 PRO, 6,66 inç AMOLED FHD+ noktalı ekrana sahip, fütüristik bir Widmanstätten tarzında POVA 4 (Meteor Grisi, Lava Turuncusu, Siber Mavisi) ile aynı renk seçeneklerini sunar. 500nit parlaklık ile donatılmıştır. Ayrıca 45W şarj desteği ile 6000 mAh pil kapasitesi sunuyor ve ihtiyaç duyduğunuz her an çok hızlı bir şekilde kullanılabiliyor. POVA 4 ile aynı 8 çekirdekli MediaTek Helio G99 işlemci ve çift oyun motorları ile donatılan TECNO POVA 4 PRO, her açıdan en üst düzeyde performans deneyimi vaat ediyor.

50MP KAMERA!

POVA 4 serisi 50 MP ana kamera ve yapay zeka lensli yardımcı kamera ile önemli anları ve nefes kesici manzaraları ultra net kalitede yakalayın. Ayrıca profesyonel kamera modu, portre geliştirme algoritması, portre güzelleştirme modu, akıllı otomatik odaklama, süper gece modu ve HDR kamera işlevleri, hayalinizdeki fotoğrafları çekmeyi kolaylaştırır. POVA 4 serisi ayrıca selfie kamerası olarak 8MP f2.0 kameraya sahiptir.

ÇİFT OYUN MOTORU VE UZUN OYUN SEANSLARI!

Oyun deneyiminizi en üst düzeye çıkarmak için Panther Engine 2.0 oyun motoruyla telefonunuzun belleğini, işlemci gücünü, ağ bağlantı hızını artırın ve gelen aramaları ve bildirimleri engelleyin. Ek olarak, donanım jiroskop özelliği oyun deneyiminizi geliştirir.

POVA 4, 6000 mAh pil ile 13 saat kesintisiz oyun deneyimi sunuyor ve 18W hızlı şarj özelliğine sahip. POVA 4 PRO modeli ise 45W Supercharge özelliği ile aynı kapasiteyi daha hızlı tekrar kullanabiliyor.

GÜVENLİ BATARYA TEKNOLOJİSİ!

POVA 4 Serisi, 6000mAh’lık batarya ile sadece daha güçlü değil, aynı zamanda daha da güvenli. POVA 4 Serisi, sahip olduğu Güvenli Batarya Teknolojisi (Secure Battery Technology) sayesinde, bataryada meydana gelebilecek olası tüm problemleri ortadan kaldırıyor ve çok daha güvenli hale geliyor. Ayrıca dilerseniz her iki POVA 4 cihazıyla, OTG adaptörü ve kablosunu kullanarak diğer Android cihazları ve aksesuarlarınızı 10W ile şarj edebilirsiniz.

TECNO POVA 4 SERİSİ 30 OCAK 2023 FİYAT LİSTESİ!

Üstün özellikleriyle dikkat çeken TECNO POVA 4 8.799 TL,
TECNO POVA 4 PRO ise 11.999 TL fiyat etiketiyle tekno marketlerde ve saygın e-ticaret platformlarında satışta.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: https://tr.tecno.com/home/

Monster Notebook'tan indirim rüzgarı! Fiyatlar bir bir düştü! 30 Ocak 2023 fiyat listesi...
Bütçe dostu amiral gemisi OnePlus Ace 2 o tarihte tanıtılacak! 30 Ocak 2023 fiyat listesi...
Android 13 fırtınası başladı! MIUI 14 alacak yeni modeller ortaya çıktı!