28 / 04 / 2024

Tepe Aura projesinde İzocam ürünleri kullanıldı!

Tepe Aura projesinde İzocam ürünleri kullanıldı!

İzocam, Tepe Aura projesinde yalıtım danışmanlığı hizmeti veriyor. İzocam, her ihtiyaca uygun şekilde sunduğu ürün ve çözümleri ile Türkiye'nin iddialı projelerinin tercihi olmaya devam ediyor.



Türkiye’nin en önemli projelerine uzmanlığıyla hizmet sunmayı ve yalıtım ürünleri temin etmeyi sürdüren İzocam, pek çok projeye yalıtım danışmanlığı hizmeti veriyor. Çekmeköy Ömerli’de 16 bin metrekare alan üzerine kurulan Tepe Aura projesinde de İzocam ürünleri kullanıldı. 98 konuttan oluşması planlanan Tepe Aura projesinin 2019 yılında tamamlanması planlanıyor.

Projenin yalıtımında İzocam bayisi EPAŞ tarafından temin edilen İzocam Ara Bölme Levhası (ABL) ürünü kullanıldı. Ürünün uygulaması ise Turuncu İnşaat tarafından gerçekleştirildi.  Esnekliği ve yumuşaklığı yanında kendini taşıyabilen özelliğiyle hızla uygulanabilen bir ürün olan İzocam Ara Bölme Levhası, projede yüzde 100'e varan tasarruf imkanı sağlıyor. 

Farklı kalınlıklarda üretilebilen Ara Bölme Levhası, ara bölme duvarlarda, ısı ve üstün ses yalıtımı sağlayan malzeme sayesinde olası yangınlarda zaman kazandırıyor. Sektörün ve kullanıcıların beklentilerine en iyi şekilde yanıt verebilecek ölçüde geliştirilen İzocam Ara Bölme Levhası, CE ve sadece biyo ürünlere verilen, çevreye ve insan sağlığına zararlı olmadığını belgeleyen EUCEB belgelerine de sahip olarak kalitesini uluslararası alanda kanıtlamış bir ürün olarak piyasaya sunuluyor.

İzocam’ın Tepe Aura projesinde tercih edilen İzocam Ara Bölme Levhası (ABL) hafif ara bölmelerde kullanılmak üzere geri dönüşümlü malzemeler kullanılarak geliştirildi. Düşük ısı iletim katsayısı ile İzocam Ara Bölme Levhası, farklı sıcaklık ve zamanlarda iklimlendirilen hacimler arasında da enerji verimli ara duvarların teşkil edilmesini sağlıyor, enerji tasarrufu ve konforu artırıyor. 

 

tepeaura.com/


Geri Dön